Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 16 – 22 decembrie 2023

Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 16 – 22 decembrie 2023

Citește Horoscop săptămânal Pești. Previziuni pentru perioada 16 – 22 decembrie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Pești și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Pești – 16 – 22 decembrie 2023

Între 16 și 17 decembrie seara, univers interior care forfotește de idei, de gânduri novatoare, de aspirații curajoase, de planuri îndrăznețe care îi motivează pe nativi; aceștia, în modestia, dar și în comoditatea lor, renunță de multe ori să se mai bată pentru afirmarea calităților, a vocației, a talentului lor sau chiar pentru apărarea drepturilor cuvenite.

Între 17 decembrie, după ora 21:59′, și zorii zilei de 20 decembrie, Luna va tranzita casa I a personalității și, ori de câte ori are loc acest tranzit prin semnul lor zodiacal, Peștii înfloresc, se înviorează și sunt plini de farmec și de sensibilitate; inteligent speculată, aceasta îi poate conduce la un succes, la o realizare, la un pas important în cadrul unui proiect de viață.

Între 20 decembrie, după ora 0:47′, și zorii zilei de 22 decembrie, chestiuni bănești curente, dar și o posibilă reevaluare a unui venit în urma unei decizii importante asupra vieții profesionale.

Pe 20 decembrie, la ora 5:28′, Soarele va intra în zodia Capricornului, marcând astfel Solstițiul de iarnă, și, până pe 20 ianuarie 2024, va proteja sectorul relațiilor de prietenie de abuzuri emoționale ori de tendința unora de a se folosi de ei, dându-le acestor nativi tăria de caracter necesară pentru a trasa linii de protecție a propriei lor existențe exterioare, socioprofesionale sau interioare (univers de gânduri, sentimente și emoții) de tipul: „până aici!”, „nu permit!” etc.

Pe 21 decembrie, opoziția Venus/Uranus va pune într-o ecuație provocatoare, subtilă, dar controlabilă numai de către Peștii maturi, nu și de către cei tineri, a unor crize de conștiință, de convingere, de scop sau de plan de viață major. Din 22 decembrie, după ora 4:50′, această revoltă interioară se va intensifica și se va colora cu criza față de un atașament, o încredere sau o speranță pusă de ei într-un om, o idee, un proiect, o instanță socială.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *