Media Galaxy anunță lansarea jocului Watch Dogs

Media Galaxy anunță lansarea jocului Watch Dogs

Media Galaxy anunță lansarea jocului Watch Dogs, în versiuni pentru PC, PS4, Xbox One, PS3 și Xbox 360. Watch Dogs face parte din categoria Open World Action-Adventure, dezvoltat de studioul Ubisoft Montreal și publicat de Ubisoft. 

Jocul este situat într-o versiune fictivă, hiper-conectată, a orașului Chicago, Illinois, gestionat printr-un sistem centralizat, numit ctOS, dezvoltat de Blume Corporation. Povestea single-player este relatată prin intermediul lui Aiden Pearce, un hacker cu abilități impresionante, care îi oferă acces la diverse sisteme electronice, fie pentru a obține sau a controla informațiile, fie pentru a interacționa cu mediul înconjurător, în avantajul său. 

Jocul a primit peste 173 de premii și nominalizări pentru aparițiile de la E3 2012 și 2013, inclusiv trei premii și patru nominalizări la Game Critics Awards.

Watch Dogs - PS4 Presentation2

Media Galaxy și Watch Dogs cheamă toți iubitorii și pasionații de jocuri, în data de 27 mai 2014, orele 18.00, în magazinul Media Galaxy Orhideea. Cu acest prilej, Media Galaxy va oferi multe premii și surprize celor prezenți la eveniment.

Sute de premii îi așteaptă pe pasionați:

  1. Consola PlayStation 4 + Joc Watch Dogs
  2. 12 pachete Watch Dogs pentru console și PC (dintre care nu mai puțin de 8 ediții de colecție Dedsec)
  3. Tricouri, brelocuri și multe alte obiecte de colecție sub sigla Watch Dogs

Jocul va fi disponibil spre vânzare în data de 27 Mai în reţeaua de magazinele Media Galaxy.

RmagAdmin

RmagAdmin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *