O rusoaică a fost prinsă când încerca să introducă într-o colonie penitenciară un litru de whisky pentru soțul ei. Unde ascunsese alcoolul

O rusoaică a fost prinsă când încerca să introducă într-o colonie penitenciară un litru de whisky pentru soțul ei. Unde ascunsese alcoolul

O femeie a încercat să-i aducă soțului ei, încarcerat pentru trafic de droguri într-o colonie penitenciară din regiunea rusă Leningrad, aproape un litru de whisky, pe care l-a ascuns în două prezervative plasate în cutii de suc de fructe, a informat portalul 78.ru, afiliat Grupului Național de Presă, care editează ziarul de stat Izvestia.

În timpul inspectării bagajelor rusoaicei, la intrarea în colonie, atenția angajaților Serviciului Federal de Penitenciare a fost atrasă de 2 cutii de suc de portocale, de 450 de mililitri fiecare.

Din fiecare cutie au fost scoase prezervative pline cu whisky!

Prezervativele pline cu alcool au fost „extrase” din două cutii de suc. Foto: 78.ru

Soția a spus că a dorit să satisfacă „dorința arzătoare” a partenerului ei de „a se cinsti” cu o „gură de whisky”, de ziua lui.

Bărbatul este închis într-un penitenciar din regiunea Leningrad, Districtul Federal de Nord-Vest, pentru trafic de droguri.

Potrivit presei ruse, femeia riscă o amendă între 25.000 și 50.000 de ruble (aproximativ 500 de euro).

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *