Un bărbat din Arad, arestat preventiv după ce în locuinţa sa au fost găsite sute de mii comprimate de diazepam, alprazolam şi clonazepam

Un bărbat din Arad, arestat preventiv după ce în locuinţa sa au fost găsite sute de mii comprimate de diazepam, alprazolam şi clonazepam

Bărbatul este cercetat pentru trafic de droguri de risc şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce în casa sa au fost găsite peste 440.000 de comprimate cu droguri de risc și 25 de cartușe de vânătoare, relatează News.ro.

Potrivit DIICOT, bărbatul care procura şi vindea cantităţi mari de droguri de risc, sub formă de medicamente, a fost arestat preventiv. 

„Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la aceeaşi dată, în locuinţa acestuia, din municipiul Arad, au fost găsite şi ridicate peste 200.000 comprimate conţinând diazepam, aproximativ 180.000 comprimate conţinând alprazolam şi 61.000 comprimate cu substanţă activă clonazepam. De asemenea, au fost identificate şi ridicate un număr de 25 de cartuşe de vânătoare, deţinute ilegal”, a transmis DIICOT.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul S.C.C.O. Arad, iar acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Arad.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *