Shakira ar avea un nou iubit, după despărțirea de Gerard Pique. Cine este Julian Edelman

Shakira ar avea un nou iubit, după despărțirea de Gerard Pique. Cine este Julian Edelman

Shakira ar avea un nou iubit după despărțire de Gerard Pique, bărbatul pe care l-a acuzat de infidelitate. Julian Edelman are mai multe lucruri în comun cu fostul partener al cântăreței.

Cântăreața columbiană și-a petrecut ziua de naștere alături de fostul jucător NFL, cu care a distribuit o fotografie pe rețelele sale de socializare. Se zvonește că Shakira și-ar fi refăcut viața după despărțirea cu scandal de fostul fotbalist Gerard Piqué, cu care are doi copii și pe care, în cântecele sale de răzbunare, l-a acuzat că a înșelat-o cu Clara Chía.

Și noul iubit ar avea ceva în comun cu cel care i-a fost partener timp de mai bine de un deceniu, întrucât și Julian Edelman este sportiv. Potrivit unor informații apărute în emisiunea Vamos a ver (Telecinco), cântăreața ar fi început o relație cu Julian Francis Edelman, fost jucător NFL, cu care a și postat o imagine pe rețelele sale de socializare. Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună la ziua ei de naștere, căci Shakira a împlinit 47 de ani pe 2 februarie. 

Julian Edelman a fost prezent la petrecerea aniversară pe care interpreta a organizat-o la Miami, unde locuiește împreună cu micuții Milan și Sasha după despărțirea de fostul fotbalist al Barcelonei, care se deplasează în mod regulat în Florida pentru a fi alături de cei mici în zilele care îi corespund, potrivit acordului.

Shakira

Shakira

Cine este Julian Edelman

Julian Edelman mai are un al doilea lucru în comun cu Gerard Piqué, și anume că este cu zece ani mai tânăr decât cântăreața. Americanul, care s-a retras în anul 2021, a jucat întreaga carieră la New England Patriots, aceeași echipă cu Tom Brady, o altă vedetă (dacă nu cea mai importantă) a NFL și fostul soț al lui Gisele Bündchen.

După ce și-a agățat ghetele în cui, Julian Edelman a continuat să se implice în sport, dar într-un alt domeniu. El este acum comentator sportiv la Fox NFL Kickoff.

Gerard Pique rupe tăcerea la un an de la despărțirea de Shakira

Gerard Pique a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Shakira, care a ținut multe luni prima pagină a ziarelor. Fostul fotbalist mărturisește că oamenii nu știu, de fapt, nimic din ceea ce s-a întâmplat real.

Fostul fundaș central al Barcelonei a fost prezent la emisiunea „El món a RAC1”, alături de Jordi Basté, unde a vorbit despre povestea controversată a despărțirii sale de Shakira.

În principal, el a spus cum se simte după despărțirea de Shakira, cu care are doi copii, micuții Milan și Sasha, după tot ceea ce s-a spus despre el, chiar de către columbiancă, cea care a povestit detaliile despărțirii lor prin versurile melodiilor sale, în care a strecurat că a fost infidel cu Clara Chia, cu care are acum o relație oficială.

„Dacă aș fi dat importanță la ceea ce se spune despre mine, acum aș fi fost închis într-un apartament sau m-aș fi aruncat de la etajul șase”, a spus fostul fotbalist, lăsând să se înțeleagă că toate informațiile despre el nu îl afectează deloc. „Singura modalitate de a ieși viu din toate acestea este să nu le dai nicio importanță”, a adăugat el, potrivit as.com.

„Oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat”

Deși până acum fanii au auzit doar versiunea Shakirei, Gerard Pique a explicat motivul pentru care a ales să tacă timp de un an. Fostul fotbalist spune că nu poate ieși mereu să nege informațiile greșite apărute despre el.

„Nu pot ieși în fiecare zi să neg lucruri care nu sunt reale. Nu vreau să vorbesc despre asta și nu voi vorbi despre asta, dar oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu vreau, pentru că este ceva privat”.

Pentru Piqué, toate aceste discuții despre el „fac parte din circ și din spectacol, că oamenii își dau cu părerea fără să știe”. „În viața mea nu se schimbă nimic din cauza a ceea ce se spune, nu contează. Mă ajută, în ultimii ani ai carierei mele am trăit asta și m-am descurcat destul de bine”, a spus el.

FOTO: Hepta, Instagram

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *