11 persoane, prinse cu substanțe interzise la concertul Deborah De Luca din weekend, de la Hala Laminor. Ce au mai găsit jandarmii

11 persoane, prinse cu substanțe interzise la concertul Deborah De Luca din weekend, de la Hala Laminor. Ce au mai găsit jandarmii

Jandarmii au făcut 11 dosare penale pentru deținere de substanțe interzise și alte trei dosare penale pentru deținere de dispozitive care pulverizează substanțe iritante sau lacrimogene, a anunțat Jandarmeria Capitalei, luni, 12 februarie.

„Sâmbătă, 10 februarie 2024, în jurul orei 22:00, în contextul unui eveniment cultural-artistic desfășurat în sectorul 3 al Capitalei, jandarmii bucureșteni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, și-au concentrat eforturile pentru prevenirea și combaterea deținerii de substanțe și obiecte interzise de cadrul legal în vigoare”, a transmis Jandarmeria.

Este vorba despre concertul susținut în weekend de italianca Deborah De Luca, un nume sonor în lumea muzicii techno și a culturii underground, la Hala Laminor, potrivit informațiilor Libertatea.

Acolo au fost depistate 11 persoane care aveau mai multe tipuri de substanțe interzise, iar împotriva lor au fost făcute dosare penale și acestea au fost predate polițiștilor din cadrul BCCO.

De asemenea, au mai fost găsite alte trei persoane care aveau asupra lor două pulverizatoare iritant-lacrimogene și un box, care sunt obiecte interzise. Și împotriva lor au fost întocmite actele necesare sesizării penale.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *