Drum inundat de ploile torențiale, în Hunedoara. Traficul rutier a fost închis la Geoagiu, la coborârea de pe autostrada A1

Drum inundat de ploile torențiale, în Hunedoara. Traficul rutier a fost închis la Geoagiu, la coborârea de pe autostrada A1

Circulația rutieră pe DN 7, se desfășoară, marți, 13 februarie, pe un singur fir, alternativ, în zona localității Orăștie, județul Hunedoara, din cauza acumulării de apă pe carosabil, în urma ploilor căzute în zonă. Totodată, autoritățile locale au decis închiderea, la Geoagiu, a coborârii de pe autostrada A1, informează cotidianul hunedorean Servus.

 „La data de 13 februarie 2024, în jurul 08:30, la km 357, intersecţia DN 7 cu breteaua de urcare pe A1, în urma unor ploi  abundente, râul Romos s-a revărsat  pe o porţiune de aproximativ 2 km. La această oră  traficul rutier este restricţionat şi se desfăşoară alternativ pe un singur sens, urmând  a fi reluat în jurul orei 16:00”, a transmis IPJ Hunedoara. 

La fața locului se află reprezentanți ai ISU Hunedoara, Sistemului de Gospodărie a Apelor Hunedoara și ai Secției de Drumuri Naționale.

Totodată, polițiștii rutieri dirijează traficul auto în zona afectată de ploi.

Pentru fluidizarea traficului pe DN 7, președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a dispus închiderea coborârii de pe autostrada A1, în zona localității Geoagiu, pentru fluidizarea traficului pe DN7.

FOTO: ISU Hunedoara

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *