Cum s-au cunoscut Andreea Grămoșteanu, actrița din „Mondenii”, și soțul ei, Marian Grigore. „Povestea noastră de dragoste a început mai devreme”

Cum s-au cunoscut Andreea Grămoșteanu, actrița din „Mondenii”, și soțul ei, Marian Grigore. „Povestea noastră de dragoste a început mai devreme”

Andreea Grămoșteanu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de teatru și film. A făcut senzație în serialul de parodie Mondenii, alături de prietena ei, Mirela Zeța și ea tot actriță, cele două imitând cu brio nume mari din showbizul autohton.

Despre viața personală, sunt puține lucruri care se știu, Andreea preferând să fie discretă. Puțini sunt însă cei care știu că vedeta este căsătorită tot cu un actor și au împreună un copil, pe Amza.

Andreea Grămoșteanu și actorul Marin Grigore s-au întâlnit în urmă cu mai bine de 15 ani, iar simpatica actriță a povestit cum a început relația lor, ce plusuri sau minusuri există atunci când ambii parteneri lucrează în același domeniu, plus cum li s-a schimbat viața de când au devenit părinți.

„Ne-am cunoscut înainte de «Absolut love», formam deja un cuplu când am făcut acest spectacol, un experiment inedit. În Centrul Vechi, la începutul Centrului Vechi, aveam un prieten care avea un showroom de mobilă și am jucat un spectacol în decorul din magazin.

Cei care intrau puteau vedea ce se joacă înăuntru, dar și cei care treceau pe stradă puteau vedea ce se joacă. Cei dinăuntru nu puteau vedea însă în afară. Și aveam cumva spectatori pe două laturi – și în față, și în spate. Povestea noastră de dragoste a început mai devreme, eram deja împreună de niște ani când am făcut acest spectacol”, a povestit Andreea Grămoșteanu pentru revista VIVA!

Despre fiul ei, Amza

Andreea Grămoșteanu recunoaște că fiul ei a adus familiei multă bucurie. „Tot îi zicem micuț, și uneori, când ne uităm la el, îl măsurăm și vedem că a mai câștigat încă doi centimetri și încă doi centimetri, parcă nu mai e așa micuț.

Amza e o minunăție de prichindel, o minunăție de copil, care ne-a adus enorm de multă bucurie și sper să-l țină Dumnezeu sănătos. Deocamdată, e și el prins așa, cumva, în vârtejul ăsta al nostru, deoarece îi place să se costumeze foarte tare. (râde) Îi place chestia asta cu role-play-ul.

S-a schimbat numai în bine. De când a apărut Amza, el ne-a adus numai bine în casă. O să aflăm cât de răsfățat este la adolescență, când probabil că va fi o problemă când nu-l vor iubi toate femeile. (râde)

Nu știu, nu-mi dau seama, el e un copil foarte sociabil, pentru că, datorită programului nostru, care nu este foarte fix, e nevoit, și o face cu mare plăcere, să se afle în diferite contexte – ba la un prieten, ba la o  soră… și de-abia așteaptă. E foarte sociabil, e obișnuit cu multă lume de mic”, a mai povestit Andreea pentru sursa citată.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *