Tren cu pasageri lovit de un camion la o trecere de cale ferată în Olt. Mecanicul de locomotivă a fost rănit. VIDEO

Tren cu pasageri lovit de un camion la o trecere de cale ferată în Olt. Mecanicul de locomotivă a fost rănit. VIDEO

Mecanicul de locomotivă a fost rănit, iar un pasager a suferit atac de panică, după ce garnitura care transporta 50 de călători a fost lovită, marți, 13 februarie, la o trecere la nivel cu calea ferată din stația CF Bălteni Olt, de un camion cu deșeuri menajere, relatează Club Feroviar.

„În urma impactului, mecanicul a fost rănit și i-au fost acordate îngrijiri medicale, iar cabina de conducere a automotorului din compunerea trenului a fost avariată. Din primele informații de la fața locului, cei 50 de pasageri aflați în tren sunt în afara oricărui pericol, doar unul singur suferind un atac de panică. Acestei persoane i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare”, a transmis CFR Călători.

Pompierii au precizat că şoferul camionului care a provocat accidentul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Avariat, trenul R 9266 (Craiova – Pitești) va fi retras din circulație, iar călătorii vor fi preluați de următorul tren care circulă pe același traseu.

Traficul feroviar pe linia simplă neelectrificată Bălteni – Potcoava este întrerupt temporar, fiind necesară intervenția organelor abilitate pentru eliberarea linei.

Potrivit CFR Călători, intervalul Bălteni – Potcoava va fi redeschis după finalizarea cercetărilor și retragerea automotorului.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *