Casa, Bricolaj & Petshop

Casa, Bricolaj & Petshop

Sunt 223 produse.

Se afiseaza 1-36 din 223 produs(e)

Filtre active

Set 3 tocatoare bucatarie multicolor

Poate fi spălat în maşina de spălat vase. Rezistă la temperaturi de până la 70°C. Dimensiuni produs Lungime: 22 cm Lăţime: 16 cm Grosime: 7 mm Cantitate pachet: 3 bucăţi Material: Plastic polietilenic
15,00 lei Pret

Bio decalcificator cu actiune rapida pentru aparate de uz casnic, Heitmann, 250 ml

Compatibil cu urmatoarele: Automate de cafea automate si manuale , fierbatoare etc (consultati manualul inainte de utilziare) Decalcifiantul  Bio Lichid este un produs german de calitate, biodegradabil, sub forma lichida, ce elimina foarte bine calcarul si depunerile, in conformitate cu reglementarile privind siguranta alimentara, intr-un timp scurt,   fiind recomandat aparatelor de uz casnic ( espressoare, cafetiere, automate de cafea, fierbatoare, etc.).
11,50 lei Pret

Set 3 ustensile de bucatarie negre

Material: Plastic poliamidic consolidat Nu afectează suprafaţa cratiţelor datorită învelişului nonaderent. intrucţiuni de îngrijire Poate fi spălat în maşina de spălat vase. Rezistă la temperaturi de până la 220°C.
9,99 lei Pret

Cafea Boabe Noir Bar 1 kg

Cafeaua ICS Noir contine un amestec de 40% Arabica si 60% Robusta, taria si aroma deosebita simtindu-se de la prima inghititura. Dedicata aparatelor tip vending, cafeaua ICS Noir ofera ocazia experimentarii gustului unui espresso clasic. Este o cafea pentru care merita sa faci pauze mici si dese intr-o zi grea de munca.
32,00 lei Pret