Reguli la stricte la „Love Island” România, noua emisiune de la PRO TV. Concurenții vin să descopere dragostea adevărată

Reguli la stricte la „Love Island” România, noua emisiune de la PRO TV. Concurenții vin să descopere dragostea adevărată

Fenomenul mondial „Love Island” a ajuns acum în România și se va vedea la PRO TV. Mai multe persoane singure vor trăi cea mai intensă aventură a vieții lor în formatul de televiziune care a făcut istorie în toată lumea.

Love Island România – show-ul fenomen care a aprins imaginația a milioane de telespectatori din toate colțurile lumii ajunge în curând pe VOYO și PRO TV. Mai multe persoane singure vor trăi cea mai intensă aventură a vieții lor în formatul de televiziune care a făcut istorie în toată lumea. Iată 7 lucruri pe care nu le știai despre Love Island!

Succes internațional. Love Island este un format de televiziune care a cucerit milioane de telespectatori din peste 25 de țări – Australia, Marea Britanie, Grecia, Cehia, Finlanda, Israel, Olanda, Germania sau SUA sunt doar câteva dintre teritoriile unde acest show a făcut istorie.  
Concurenții vin să descopere dragostea adevărată. Show-ul se bazează pe intenția mai multor persoane singure care vin în show pentru a trăi o experiență de neuitat și pentru a-și găsi jumătatea perfectă. 
Trăiesc într-o vilă de lux. Concurenții vor locui 24 de ore din 24 într-o vilă de lux, dintr-o locație exotică, vor fi urmăriți pas cu pas în mijlocul celor mai sexy alegeri, nu vor avea contact cu exteriorul și nici cu cei de acasă.
Nu au voie să fie singuri pe insulă. Încă din primele ore petrecute în Love Island România, fetele și băieții vor decide alături de cine formează un cuplu. Concurenții nu au voie să fie singuri în show, iar dacă din vreun motiv o persoană nu formează o pereche, riscă să părăsească vila.
Aplicația Love Island România. Pe toată perioada show-ului, telespectatorii vor putea lua decizii pentru cuplurile din emisiune printr-o aplicație unică în România. Cum vor arăta provocările celor de acasă, dar și sistemul de votare a cuplului favorit, o să descoperim în curând. 
30 de cupluri și 7 copii. În urma participării la acest show s-au format aproape 30 de cupluri care au rămas împreună până-n prezent, 6 dintre ele și-au oficializat legal relația, iar 7 copii s-au născut în urma iubirii descoperite pe insulă. 

Mii de români s-au înscris la casting. În România, la doar câteva zile de la anunțarea acestui format, mii de tineri și-au arătat interesul pentru a trăi experiența de neuitat Love Island.

Despre „Love Island”

„Love Island” este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască experiența unei veri de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Imediat ce intră în show, trebuie să decidă cu cine plănuiesc să formeze un cuplu. Drumul spre jumătatea ideală nu va fi întotdeauna lipsit de probleme, iar provocările pe care le vor întâlni în fiecare zi vor duce la răsturnări dramatice de situație.

Un singur cuplu va câștiga „Love Island”

Pe lângă faptul că trebuie să-și aleagă cu grijă partenerul alături de care să aibă o relație, concurenții acestui reality show vor fi nevoiți să câștige și inimile telespectatorilor. Publicul va avea ocazia să schimbe cursul evenimentelor din vilă, printr-o aplicație unică în România, și va decide în cele din urmă cuplul câștigător.

„Suntem încântați să aducem, în sfârșit, Love Island în România. Emisiunea este unul dintre cele mai tari formate din lume, în acest moment, și se potrivește perfect strategiei VOYO și PRO TV de a avea divertisment de calitate pentru audiențe diverse. Love Island are deja foarte mulți fani în România, care au văzut versiuni internaționale ale emisiunii și sunt sigur că vor aprecia varianta românească ce va fi realizată sub semnătura calității PRO TV”, a spus Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, prin intermediul uni comunicat de presă.

Odată cu anunțul despre difuzarea „Love Island” la PRO TV, au început și înscrierile pentru emisiune. Cei care vor să descopere dragostea adevărată, în timp ce trăiesc o experiență de neuitat, pot face primul pas chiar acum. Înscrierile la reality show-ul fenomen „Love Island” s-au deschis pe înscrieri protv.ro.

 

RmagAdmin

RmagAdmin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *