Revoltător! Interlop din Cluj, prins de 11 ori, și lăsat liber până a ucis un om

Revoltător! Interlop din Cluj, prins de 11 ori, și lăsat liber până a ucis un om

Halucinant este că a 12-a oară când a urcat la volan, interlopul și-a ucis prietenul într-un accident rutier și a fugit de la fața locului. Interlopul obișnuia să se filmeze în timp ce făcea manevre periculoase la volan. 

Ioan Aurel Covaci, interlopul care a comis un grav accident de circulație în data de 23 august în localitatea Căpușu Mare din județul Cluj. În mașina condusă de Covaci se mai afla un bărbat pe scaunul din dreapta și o femeie pe bancheta din spate. Prietenul său a murit după 2 săptămâni de spitalizare.

Interlopul a intrat cu mașina pe contrasens, apoi s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism care circula regulamentar. Imediat după impact, interlopul care nu avea permis a fugit doi kilometri de la fața locului până când l-au prins polițiștii.

 

@ioanaurelcovaci

 

♬ sunet original – ioanaurelcovaci

 

Tragicul accident vine după ce individul a fost prins fără permis la volan, nu mai puțin, de 11 ori. În luna mai a acestui an când a fost oprit ultima dată de oamenii legii, a ajuns în fața judecătorilor, însă aceștia au decis să-l lase liber.

De-a lungul timpului, interlopul s-a filmat pe rețelele de socializare cum conduce haotic, ignoră regulile de circulație și își amenință rivalii cu maceta și cu sabia.

 

@ioanaurelcovaci

 

♬ sunet original – IL SEPARATIO ✔

Aurel Covaci este acum cercetat penal pentru patru infracțiuni și riscă ani grei de închisoare. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *