Alina Sorescu spune cine e bărbatul care i-a făcut avansuri, după divorțul de Alexandru Ciucu: „M-a sunat să mă invite la un festival”

Alina Sorescu spune cine e bărbatul care i-a făcut avansuri, după divorțul de Alexandru Ciucu: „M-a sunat să mă invite la un festival”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns la divorț după un mariaj de 12 ani. Artista nu a apărut încă alături de un alt bărbat, însă a recunoscut că un bărbat cunoscut din showbiz i-a făcut avansuri. Nu s-a ferit să îi spună numele acestuia în direct, la TV.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, cântăreața în vârstă de 37 de ani a acceptat provocarea „Sosurilor picante”. A răspuns la mai multe întrebări neașteptate, a spus numele bărbatului care i-a făcut avansuri după divorț, dar și cum a dezamăgit-o Cătălin Măruță, care a stat față în față cu artista și i-a ascultat nemulțumirile.

Alina Sorescu: „M-a sunat să mă invite la un festival de la Cluj și i-am zis că nu puteam oricum în perioada aia”

Alina Sorescu a mărturisit că fostul iubit al Biancăi Rus a încercat să o cucerească. Ștefan Farrel este impresarul mai multor vedete din țară și se ocupă și cu organizarea de evenimente, scrie Playtech. „Aoleu. Da, uite la asta răspund, îl cheamă Ștefan Farrell (fostul iubit al Biancăi Rus, e organizator de evenimente și impresar pentru câteva persoane publice din România și din afară).

M-a sunat să mă invite la un festival de la Cluj și i-am zis că nu puteam oricum în perioada aia, și a încercat să inițieze o discuție pentru care nu am continuat-o, după care a spus că i-ar plăcea de mine și cam atât. Întrebarea era ”Numește un bărbat care ți-a făcut avansuri când a aflat că ai divorțat”, a declarat ea în direct la Pro TV.

Alina Sorescu, declarații despre Cove, după ce s-a zvonit că în trecut au avut o relație

Alina Sorescu l-a lăudat pe Cove. „Uite și la asta răspund. Simpatic, deștept și bun manager, mai nou. Și citesc. Caracterizează-l pe Cove în trei cuvinte.”, a explicat vedeta.

Și a continuat: „Noi am fost colegi, când eram colegă și cu tine și m-a invitat odată la film, nimic altceva. Am fost colegi la TVR, când eram colegă și cu tine (n.r. Cătălin Măruță)”.

Alina Sorescu, dezamăgită de Cătălin Măruță

Cântăreața a primit în emisiune o altă întrebare, la care a răspuns și pe care a și citit-o. A făcut referire la Cătălin Măruță și a explicat că multă vreme ea nu a venit în emisiunea lui pentru că nu putea să vorbească numai despre carieră, ci și despre zvonurile sfârșitului mariajului ei, înainte să se afle de divorț. „Citesc. Numește o vedetă care te-a dezamăgit și de ce. Păi, a fost o perioadă când noi doi nu am mai colaborat așa, nu mai veneam pe la emisiune pentru că era o perioadă în care se vorbeau lucruri despre relația din care am ieșit și toată lumea mă întreba despre asta.

Da, spre finalul căsătoriei noastre. Dacă trebuia să vin la voi la emisiune, dacă nu vorbeam și despre partea asta personală mi se părea că nu pot să vin să cânt, să vin cu picii, mă rog”, a mai spus Cătălin Măruță, care a reacționat.

„Dar spune-le tu telespectatorilor cine te-a sunat când ți-a fost greu și ți-a zis că poți să te bazezi oricând, asta nu mai zici, nu?”. „Da, tu, dar acum recent”, a mai spus Alina Sorescu.

„Te-am sunat eu vreodată să vii la emisiune și ți-am zis că dacă nu vorbești, nu vii? Eu?”, a continuat el.

„Nu, tu, dar prin intermediari, prin voi”, a adăugat ea. „Vezi, Greta(n.r. una dintre colegele prezentatorului), mi-ai stricat imaginea, dar orice se sparge în capul meu”, a încheiat Cătălin Măruță.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *