Ucigașii lui Adrian Kreiner, filmați cu o zi înainte să-l omoare pe afaceristul sibian, în propria casă. Cei trei bărbați au fost identificați

Ucigașii lui Adrian Kreiner, filmați cu o zi înainte să-l omoare pe afaceristul sibian, în propria casă. Cei trei bărbați au fost identificați

La zece zile după ce trei bărbați au intrat noaptea peste el în casă și l-au ucis în bătaie pe Adrian Kreiner, la Sibiu, anchetatorii i-au identificat pe ucigașii omului de afaceri care avea 50 de ani. Antena 3 a publicat imagini cu cei trei, filmați cu o zi înainte să ajungă la Sibiu și să-și atace victima.

Prim procurorul adjunct Mihaela Ruginosu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, a anunțat joi de dimineață că cei trei bărbați care l-au bătut noaptea în casă pe omul de afaceri Adrian Kreiner sunt din Dolj și e foarte posibil ca ei să fi fugit deja din țară.

Cei trei au fost filmați de mai multe camere de supraveghere cu o zi înainte să dea atacul în casa lui Kreiner. Cu ajutorul imaginilor și foarte probabil a mărturiei unui al patrulea bărbat care le-ar fi fost complice, reținut acum, anchetatorii au reușit să-i identifice pe criminali.

În imaginile publicate de sursa citată apare bărbatul reținut, cel care ar fi încercat să intermedieze vânzarea ceasurilor furate de la afacerist și de asemenea cel care i-a ascuns după atac.

Se pare că, înainte de atac, agresorii ar fi stat ascunși mai multe zile într-o casă părăsită, aflată vis-a-vis de cea în care locuia omul de afaceri, timp în care au studiat obiceiurile familiei. Suspecții ar fi intrat în locuința milionarului prin garaj, după ce au traversat strada pe jos, au declarat anchetatorii după analiza imaginilor filmate de camerele de supraveghere din zonă.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Antena 3 că agresorii i-ar fi acoperit fața Adrian Kreiner cu o pernă și i-ar fi legat mâinile. Ulterior, milionarul ar fi fost bătut cu cruzime și, în cele din urmă, asfixiat cu un covor. Fără aer, victima a intrat în stop cardiorespirator.

De fapt, pe certificatul de deces al omului de afaceri, legiștii au scris că asfixia a fost cauza morții.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *