O polițistă din Huși, prinsă la furat haine într-un mall din Iași. Tânăra s-a ales cu dosar penal

O polițistă din Huși, prinsă la furat haine într-un mall din Iași. Tânăra s-a ales cu dosar penal

O tânără de 22 de ani, angajată ca agent principal în cadrul Inspectoratului General Pentru Imigrări Iași, este acuzată că a furat mai multe haine dintr-un mall din Iași, în valoare de peste 500 de lei. Femeia a fost prinsă de paznicul magazinului, care a chemat polițiștii, potrivit site-ului local Bună Ziua Iași.

Incidentul a avut loc pe 6 noiembrie, într-un centru comercial din zona Tudor Vladimirescu. Potrivit sursei citate, polițista voia să plece dintr-un magazin cu mai multe haine neachitate, iar la ieșire, a sunat alarma. Paznicul a verificat-o pe tânără și a găsit asupra ei mai multe haine ascunse.

Conform procedurilor, agentul de pază a chemat polițiștii. După ce au luat-o la întrebări, oamenii legii au constatat că tânăra este agent în cadrul MAI, potrivit presei locale.

„La data de 6 noiembrie 2023, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei”, a transmis IPJ Iași.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, potrivit IPJ Iași.

Tânăra este originară din Huși și este la începutul carierei, ajungând de curând agent de poliție în cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, notează site-ul local Vremea Nouă.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *