Cum se îngrijea Cristi Borcea în închisoare: „Aveam acolo deținuți care făceau cu ața, mă pensau”. De unde își cumpăra cremă de față

Cum se îngrijea Cristi Borcea în închisoare: „Aveam acolo deținuți care făceau cu ața, mă pensau”. De unde își cumpăra cremă de față

Cristi Borcea, în vârstă de 53 de ani, are mare grijă de aspectul său fizic, merge des la salonul de înfrumusețare, folosește și diverse creme și fiole de hidratare pentru față și nu spune nu intervențiilor estetice. Nici când a fost în închisoare nu a renunțat la ritualurile lui de frumusețe.

În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, acesta fiind eliberat condiționat în iulie 2018 după ce executase 4 ani și patru luni din pedeapsă.

Despre timpul petrecut în penitenciar, Cristi Borcea a vorbit acum în podcastul „Tare de tot”, moderat de Viorel Grigoriu. Nu s-a ferit să dezvăluit cum arăta celula lui, dar și ce ritualuri de înfrumusețare avea. Crema hidratantă o cumpăra de la magazinul închisorii, iar fiolele cu acid hialuronic pentru hidratare le primea de acasă.

Cristi Borcea: „În momentul în care veneam în permisie, atunci îmi puneam acid”

În pușcărie se și tundea, iar deținuții îl pensau. În schimb, când avea permisie, el se întâlnea cu un medic estetician care îi punea acid hialuronic în față. „M-am adaptat. Te adaptezi, n-ai ce să faci. Veneau ăia la Jilava, stăteam patru, atâția eram într-o cameră, venea televiziunea să vadă camera lui Borcea. Se închinau, eram cu paturi suprapuse. Creme îți luai de la magazin, eu îmi luam și acolo.

Primul lucru, acid hialuronic fiole, comandam, ce ziceai aia îți aducea. Nu aveai voie să iei orice, dacă permitea regulamentul. Aveam frizeri acolo, care făceau cursurile și mă tundeau tot timpul. Eu acum, acasă, părul din urechi îl fac cu flacăra, că acolo m-au învățat, la pușcărie.

Cu bricheta, așa m-au învățat, așa fac. Aveam acolo deținuți care făceau cu ața, mă pensau. Sunt specializați. În momentul în care veneam în permisie, atunci îmi puneam acid, când veneam în permisie de două zile, trei zile, cinci zile”, a dezvăluit Cristi Borcea, în cadrul podcast-ului „Tare de tot”.

Cristi Borcea și viața în închisoare: „Spălam vasele, rufele aveam mașină”

În închisoare, Cristi Borcea a împărțit celula o perioadă cu Victor Pițurcă și Giovanni Becali. Dormeau în paturi suprapuse și aveau mai multe sarcini, erau nevoiți să gătească, să spele vasele, să dea cu mătura sau cu mopul.

„Am dormit cu Victor în aceeași cameră 4 ani cred. Giovanni s-a eliberat mai devreme. Eu eram cu spălatul, Victor cu mâncarea, fiecare făcea ceva. Spălam vasele, rufele aveam mașină. Am sta vreo 7 luni, opt luni, unde mă sculam la 5 jumate dimineața, măturam holul secției și unde stătea jandarmul și după dădeam cu mopul.

M-am specializat, sunt specialist la dat cu mopul și la spălat farfurii. Dacă nu muncești acolo, nu beneficiezi de un regim mai bun, să te duci de la închis la semi-deschis, de la semi-deschis la deschis, nu beneficiezi de puncte să pleci în permisie. Prima permisie am avut-o după aproape un an”, a mai spus omul de afaceri, conform Click.

Cristi Borcea, care are nouă copii, e căsătorit acum cu Valentina Pelinel. Alături de fostul fotomodel, el are un băiat, pe Milan, dar și gemenele Rania și Indira.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *