Mihai Bobonete și soția lui și-au lăsat copiii cu bona și au plecat la mare, însă au avut parte de o surpriză neplăcută. Ce le-a făcut femeia. „O întreb dacă a băut ceva”

Mihai Bobonete și soția lui și-au lăsat copiii cu bona și au plecat la mare, însă au avut parte de o surpriză neplăcută. Ce le-a făcut femeia. „O întreb dacă a băut ceva”

Mihai Bobonete a povestit în cadrul podcastului prezentat de Dani Oțil despre o întâmplare neplăcută care a avut loc în urmă cu ceva timp în familia lui. Actorul a povestit o peripeție pe care a avut-o cu bona Ioana. Femeii i-a fost lăsat în grijă băiețelul, când actorul și soția sa au plecat în Vama Veche.

„Noi am avut bonă, Ioana o chema, și când avea copilul 2 sau 3 ani ne-am decis să facem prima noastră ieșire la Vama Veche și să lăsăm bona cu copilul în weekendul ăla acasă. I-am explicat, i-am dat bani în plus și am plecat vineri la mare.

Și na, am ajuns destul de târziu, pe la 21:00, și ne-am schimbat și noi de ieșit și am apucat să beau vreo două pahare. Pe la 21:30, când știam că e ora de băiță, am zis să o las să-și facă treaba și apoi să sun și eu să vă dacă copilul a adormit”, povestea Bobonete.

A avut surpriza să afle că bona, de fapt, „drojdise” câteva pahare și abia reușea să lege cuvintele între ele, pentru a forma o propoziție. Mihai Bobonete a întrebat-o dacă a consumat băuturi alcoolice, primind un răspuns afirmativ.

„Am sunat-o pe bonă să văd ce face copilul. Mi-a răspuns și mi-a zis că «Uite, copilul e bine, se doarme foarte bine, eu mă uit pe Antena 1 la concurs și vreau să-ți spun că Temișan pare că nu îmbătrânește. Copilul e bine, eu am coborât mai devreme să-mi iau niște apă minerală de la chioșc, dar copilul doarme».

Și o întreb dacă a băut ceva. Și mi-a zis că două pahare înainte de culcare, că tot timpul bea și acasă. Nu putea să mai vorbească, am închis telefonul și norocul meu a fost că Andi venise vinerea aia în București și l-am sunat să meargă urgent acolo”, a povestit Mihai Bobonete în podcast, potrivit Cancan.

Actorul de la Pro TV a mai povestit că femeia i-a furat o bluză. „Și într-o seară, am ieșit în oraș și am pus o bluză cu flori pe umeraș, pe mânerul de la șifonier, și când m-am întors nu mai era acolo. Și mi-a zis că nu știe nimic și a treia oară mi-a zis că a luat-o ea”, a mai povestit Bobonete, în podcastul său, „Da, Bravo!”.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *