A treia zi a vizitei lui Klaus Iohannis în Kenya. Președintele a mers la o școală de fete, alături de Carmen Iohannis

A treia zi a vizitei lui Klaus Iohannis în Kenya. Președintele a mers la o școală de fete, alături de Carmen Iohannis

Imaginile, publicate de Administrația Prezidențială, îl prezintă pe președintele Iohannis, alături de Prima Doamnă Carmen Iohannis, în timp ce vizitează școala de fete Uthiru, în a treia zi a vizitei efectuate în Kenya.

Vizita a fost anunțată și de președintele Klaus Iohannis, într-un mesaj pe X, fostul Twitter. „Sunt foarte bucuros să vizitez astăzi Liceul de Fete Uthiru din Kangemi și să inaugurăm donația făcută prin programul nostru de Asistență Oficială pentru Dezvoltare. Vom continua să ne concentrăm pe implementarea proiectelor de bază, pentru educație incluzivă și calitativă”, a transmis Klaus Iohannis.

Very happy to visit today the Uthiru Girls High School in Kangemi ?? and inaugurate the donation through our Official Development Assistance program??. We will continue to focus on implementing grass-root projects, for inclusive and qualitative education. pic.twitter.com/lTESh8VSB4

— Klaus Iohannis (@KlausIohannis) November 16, 2023

Este cea de a treia zi a vizitei oficiale făcute de Klaus Iohannis în Kenya, cu ocazia turneului în Africa pe care îl desfășoară între 14 și 23 noiembrie.

Klaus Iohannis și-a început, pe 14 noiembrie 2023, turneul african în Kenya, la Nairobi, unde stă trei zile. În prima zi, însoțit de Carmen Iohannis, președintele României a fost primit la State House, reședința omologului său kenyan, William Ruto. Ieri, președintele a mers alături de Carmen Iohannis într-o vizită la Parcul Național din Nairobi.

Turneul african, prevăzut să se încheie pe 23 noiembrie, continuă cu deplasări în Tanzania, Capul Verde și Senegal. Potrivit Administrației Prezidențiale, scopul turneului este relansarea relațiilor României cu continentul african.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *