Cine este bărbatul reținut de polițiști în ancheta uciderii lui Adrian Kreiner și cum i-a ajutat pe cei trei asasini ai milionarului sibian

Cine este bărbatul reținut de polițiști în ancheta uciderii lui Adrian Kreiner și cum i-a ajutat pe cei trei asasini ai milionarului sibian

Anchetatorii au anunțat joi de dimineață că în cazul crimei de la Sibiu, unde a fost ucis milionarul Adrian Kreiner, au reținut un bărbat, complicele celor trei tâlhari care l-au ucis pe afacerist în propria casă. Observator News a publicat imagini de la perchezițiile efectuate miercuri seara la Dumbrăvița, în Timiș.

Anchetatorii au percheziţionat fiecare colţ al locuinţei în care bărbatul de 37 de ani stă cu chirie și în care i-ar fi cazat, potrivit surselor Observator, pe doi dintre ucigaşii omului de afaceri din Sibiu.

Locuința este situată în Dumbrăviţa, o localitate de lângă Timișoara. Nici proprietarului apartamentului nu i s-a părut nimic suspect la chiriaşul său. Omul a asistat şi el întreaga seară la percheziţii.

După ore întregi în care au luat amprente din apartament şi au sigilat în saci mai multe obiecte din locuinţă, bărbatul, considerat inițial martorul-cheie al crimei din Sibiu, a plecat împreună cu poliţiştii la o nouă rundă de audieri. El fusese dus de dimineață la Sibiu, audiat și apoi alături de anchetatori s-a întors în Timiș. După percheziții, a fost reținut, dar anchetatorii nu au spus ce acuzații i se aduc.

Se pare că el i-a dus la Sibiu pe cei trei tâlhari și ar fi încercat să ajute şi la vânzarea ceasurilor furate din casa lui Adrian Kreiner, în valoare de 200.000 de euro.

E foarte posibil ca bărbatul, despre care se spune că în trecut a avut probleme cu legea, fiind anchetat pentru carduri clonate, să fi oferit indiciile care au dus la identificarea criminalilor. Este vorba despre trei bărbați din Dolj despre care anchetatorii cred că e posibil să fi părăsit țara.

„S-a reușit identificarea celor trei autori ai crimei de pe str. Moldoveanu. Sunt trei bărbați din Dolj. Până în prezent niciunul dintre ei nu a fost reținut. Este posibil să fi părăsit țara. S-a făcut percheziție în Dumbrăvița, județul Timiș, aseară și în cursul nopții, la domiciliul unui bărbat care acum se află în custodia poliției. Este suspectat că a ajutat autorii cu găzduire și transport”, a comunicat prim-procurorul adjunct Mihaela Ruginosu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

În noaptea de 5 spre 6 noiembrie, cei trei bărbați, care purtau cagule, au intrat în casa lui Adrian Kreiner, de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu, l-au legat pe acesta de mâini și de picioare și l-au bătut, apoi l-au acoperit cu un covor, iar pe fiica acestuia au amenințat-o cu pistolul, pentru a le arăta unde sunt banii. Hoții au dispărut cu mai multe ceasuri scumpe.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *