Andreea Esca și Corina Caragea, ținute trase la indigo la Premiile TVmania. Cât a costat costumul purtat de cele două vedete de la PRO TV

Andreea Esca și Corina Caragea, ținute trase la indigo la Premiile TVmania. Cât a costat costumul purtat de cele două vedete de la PRO TV

Andreea Esca și Corina Caragea au venit îmbrăcate la fel la Premiile TV Mania și nu au fost deloc deranjate de acest lucru. Iată cât a costat costumul alb purtat de cele două prezentatoare de la PRO TV.

Cea de-a 22-a ediție a galei „Premiile TVmania” a avut loc marți, 14 noiembrie, iar vedetele au spus prezent la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Andreea Esca și Corina Caragea au fost premiate și au urcat pe scenă purtând același costum alb semnat de un brand românesc.

Cele două prezentatoare de la PRO TV au avut ținute identice, mai exact un costum alb, format din pantaloni evați și un sacou cu detalii prețioase. Prețul pentru o astfel de ținută este de peste 1.000 de euro, doar pantalonii costând peste 250 de euro.

Anul acesta, au fost 71 de nominalizați la cele 14 categorii de la Premiile TVmania, iar PRO TV a câștigat 5 dintre acestea. De asemenea, Alina Ceușan, prezentatoarea show-ului „Love Island”, a primit premiul „Cel mai vizibil influencer la TV”.

Andreea Esca a venit însoțită de fiul ei la eveniment

Îndrăgita prezentatoare de la PRO TV a venit la eveniment însoțită de fiul ei, Aris Melkior Eram, care va mai sta în România până în luna ianuarie. Fiul Andreei Esca studiază la o facultate de prestigiu din Barcelona, însă momentan studiază de acasă. Aris a intrat în atenția publicului, după ce a participat la America Express – Drumul Soarelui alături de sora lui mai mare, Alexia Eram. Deși până acum prefera să stea departe de lumina reflectoarelor, show-ul de la Antena 1 l-a făcut să fie mereu în centrul atenției.

„Mama lui Aris Melkior e fericită pentru că a luat două premii???”, a scris Andreea Esca pe una dintre rețelele de socializare.

Fanii vedetei de la PRO TV l-au complimentat pe fiul Andreei Esca și au apreciat felul în care tânărul a fost crescut și educat de către părinții săi.

„Așa părinți, așa copii! Absolut minunați! În istoria Asia Express/America Express nu a existat un concurent care să vorbească și la testimoniale cu atâta pasiune precum Alexia. Eram obișnuită cu concurenții care la testimonialele erau deja… ca și în pauză. Ea, nuuu, ea trăiește intens totul și asta o face specială și foarte plăcută. La fel și Aris, el își păstrează mereu starea de calm duios și cald. Felicitări pentru așa copii!”, „Tare îi admir pe Alexia și Aris la America Expres, pentru că acolo se văd emoțiile și trăirile, buna creștere, dezinvoltura și, până la urmă, omul din fiecare… Că doar, „nu poți trăda cu o mască” atâta vreme. Ei sunt, foarte naturali! Și tare îmi sunt dragi!”, „Un băiat de milioane”, „Aris moștenește zâmbetul mamei și tare îmi place!”, au fost o parte dintre comentariile primite de Andreea Esca din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *