Ce se întâmplă cu emisiunile „La Măruță” și „Vorbește lumea” de 1 Decembrie. Anunțul făcut de Pro TV

Ce se întâmplă cu emisiunile „La Măruță” și „Vorbește lumea” de 1 Decembrie. Anunțul făcut de Pro TV

Pro TV va difuza un program special de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Emisiunile „La Măruță” și „Vorbește lumea” își vor uni forțele pentru o ediție festivă.

Pro TV anunță într-un comunicat oficial că de 1 Decembrie, de la ora 6.00, telespectatorii vor putea urmări Știrile Pro TV, prezentate de Andreea Marinescu și Mihai Dedu, unde echipa emisiunii „România, te iubesc!” va face cunoscute poveștile impresionante ale unor oameni puternici și determinați, care au construit România care ne face bine.

De la ora 10.30, într-o ediție specială, Cristian Leonte va fi gazda jurnalului de știri, iar Cătălin Radu Tănase va transmite, în direct, Parada Militară de Ziua Națională a României, de la Arcul de Triumf. De la ora 12.00, Amalia Enache și Cristian Leonte îi așteaptă pe cei de acasă cu reportaje care prezintă oameni de bine.

Ce se întâmplă cu emisiunile „La Măruță” și „Vorbește lumea”

Echipele „La Măruță” și „Vorbește lumea” își vor uni forțele într-o ediție specială, „Zi de bine, România!”, de la ora 14.00. Prezentatorii vor petrece alături de românii de pretutindeni cu momente pline de emoție, oameni extraordinari, tradiții inedite, dansuri populare și muzică bună.

De asemenea, telespectatorii vor afla cine este marele câștigător al concursului de mâncare românească autentică, România, arată-ți farfuria!

Sărbătoarea va continua, iar „Batem palma?” vine cu „mare chef de joc”, într-o ediție specială în care Cosmin Seleși și concurenții „încing o periniță cu Banca”. „Călușarul computer” îl va extrage la joc pe un interpret de muzică populară, care va încinge hora cu intuiția pentru a câștiga un premiu cât mai mare!

Andreea Esca va rosti pentru a 28-a oară: „Bună seara, România! Bună seara, București! Pro TV te salută!”

De la ora 19.00, Andreea Esca va rosti pentru a 28-a oară: „Bună seara, România! Bună seara, București! Pro TV te salută!”. Ca de fiecare dată, cei de acasă vor putea vedea o ediție specială Știrile Pro TV, în care oameni deosebiți, care au dus numele României peste hotare, își fac poveștile cunoscute.

Prima ediție live „Vocea României”, sezonul 11

Seara va continua cu prima ediție LIVE a sezonului 11 Vocea României, de la ora 20.30. Concurenții, împreună cu antrenorii lor, vor pregăti momente spectaculoase și vor face scena să vibreze. Pe scenă vor fi interpretări ale unora dintre cele mai îndrăgite piese românești. Ca de fiecare dată, puterea aparține celor de acasă, aceștia putând să-și susțină favoriții prin vot.

Ziua de 1 decembrie se va încheia cu filmul Gata oricând! – Eroii de la Podul Jiului, în premieră, de la ora 0.00. Pelicula relatează un eveniment istoric, care a avut loc în 1916.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *