Un tânăr din Alba a fost arestat după ce a intrat într-un bar cu cagula pe față și a furat peste 8.000 de lei

Un tânăr din Alba a fost arestat după ce a intrat într-un bar cu cagula pe față și a furat peste 8.000 de lei

Tânărul, în vârstă de 20 de ani din comuna Vințu de Jos, județul Alba, fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a furat 8.300 de lei dintr-un bar, apoi a pătruns în casa unui consătean, pe care l-a luat la palme, informează Ziarul Unirea.

„S-a reţinut astfel că, în data de 13.11.2023, în jurul orei 20.30 – 21.00, pe timp de noapte şi având capul şi faţa acoperite cu o cagulă, fără drept şi fără a avea consimţământul persoanei vătămate, inculpatul a pătruns, prin spargerea geamului uneia dintre uşile de acces, în incinta barului Rull Caffe din localitatea Vinţu de Jos, comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, loc în care a sustras suma de 8.300 lei aparţinând societăţii păgubite, sumă aflată în zona barului, într-un seif metalic şi în casa de marcat”, au transmis procurorii.

Ulterior, pe 14.00, la ora 2.00, tânărul a pătruns în incinta locuinței unei persoane din comuna Vințu de Jos, pe care a lovit-o cu palma, în mod repetat.

Victima a suferit mai multe leziuni la nivelul feței, pentru care au fost stabilite ca fiind necesare 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 ore şi a fost prezentat apoi Judecătoriei Alba Iulia, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *