Dani Oțil, declarații neașteptate despre copii Andreei Esca: „Trăim vremuri ciudate. Acum ei sunt vedete la Antena 1”

Dani Oțil, declarații neașteptate despre copii Andreei Esca: „Trăim vremuri ciudate. Acum ei sunt vedete la Antena 1”

Dani Oțil a urcat pe scenă la Gala Premiilor TVmania 2023, unde a ținut un discurs destul de acid. Prezentatorul a făcut o remarcă neașteptată la adresa copiilor Andreei Esca.

Dani Oțil a ținut un discurs total neașteptat pe scenă, atunci când a câștigat alături de colegii lui de la „Neatza cu Răzvan și Dani” premiul pentru „Cea mai bună emisiune de divertisment de zi”. Prezentatorul a făcut o remarcă la adresa copiilor Andreei Esca, Aris și Alexia Eram, care participă la America Express – Drumul Soarelui.

Prezentatorul de la Antena 1 a precizat că „trăim vremuri ciudate” și că a fost atenționat înainte de urca pe scenă să nu mai spună lucruri răutăcioase. Dani Oțil nu a încheiat discursul său fără a face o remarcă despre cum cei doi copii ai Andreei Esca, prezentatoarea Știrilor PRO TV, au ajuns vedete la trustul concurent. Colegul lui Răzvan Simion și-a amintit și despre faptul că înainte nu era lăsat să vorbească cu PRO TV-ul, iar acum Aris și Alexia Eram, cei doi copii ai Andreei Esca, sunt concurenți într-un show de la Antena 1.

„Nu am primit niciun speech. Culmea. Mi s-a spus să nu mai spun răutăți la TVmania. Trăim vremuri ciudate. Ca să înțelegeți cât de ciudate sunt, acum 15 ani luam un premiu tot cu Vizante pe scenă și ni s-a spus să nu vorbim cu Pro TV-ul. Acum copiii Andreei Esca sunt vedete la Antena 1. Vă mulțumesc!”, a spus Dani Oțil, pe scenă, la Gala Premiilor TVmania 2023, potrivit tvmania.ro.

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a câștigat premiul pentru „Cea mai bună emisiune de divertisment de zi”, iar Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion au fost prezenți la evenimentul care a avut loc marți seară, în București.

Câți bani ar primi Alexia Eram pentru participarea la America Express

Alexia Eram și-a făcut curaj și a acceptat provocarea de a participa la America Express alături de fratele ei mai mic, Aris. Fiica Andreei Esca primește pentru fiecare ediție suma de 2.500 de euro, potrivit CANCAN. Chiar dacă ar fi fost eliminată prima din concurs, Alexia Eram ar fi câștigat 10.000 de euro. Și băiatul Andreei Esca, Aris Melkior, primește aceeași sumă precum sora lui pentru a participa la America Express – Drumul Soarelui.

„Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții. Și dacă nu la 20 de ani, când?! Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învațăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri și să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitor”, a declarat fiica Andreei Esca.

Despre participarea la America Express, Aris Eram a spus: „Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare din multe puncte de vedere, și America Express sună a «experiență ce trebuie trăită». Sunt curios de ce sunt în stare. Îmi plac provocările și abia aștept să fac echipă cu Alexia, pentru că suntem complet diferiți, dar cu aceeași dorință de a descoperi lumea! S-ar putea să ne iasă bine. În orice caz, o să facem tot ce ne stă în putință!”.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *