Bunicuța care a uimit internetul: la 68 de ani și-a luat permisul de conducere VIDEO

Bunicuța care a uimit internetul: la 68 de ani și-a luat permisul de conducere VIDEO

În satul pitoresc Iacobeni din județul Cluj, comuna Ceanu Mare, o bunicuță cu inima tânără a devenit sursă de inspirație, dovedind că niciodată nu este prea târziu să-ți urmezi visurile.

La vârsta de 68 de ani, după un episod mai puțin obișnuit cu poliția, această femeie plină de ambiție a hotărât să-și ia carnetul de șofer și să devină șoferiță cu acte în regulă.

Bunicuța a intrat în atenția publicului pe TikTok, unde împărtășește cu bucurie și încredere povestea ei remarcabilă. Vorbește cu entuziasm din spatele volanului unei Dacii roșii, alături de soțul ei, care stă cuminte pe locul din dreapta.

Evenimentul care a declanșat transformarea sa în șoferiță în mod oficial a avut loc cu câțiva ani în urmă, când un polițist a surprins-o că circula cu motocicleta fără permis în localitatea Ceanu Mare. Conștientă de greșeala sa, bunicuța nu s-a lăsat descurajată, ci, dimpotrivă, a fost ambiționată să demonstreze că poate face mai mult.

”Șoferiță am devenit doar de vreo 3-4 ani, când m-o prins că umblu cu motocicleta. M-o prins în Ceanu Mare. M-o prins și mi-o făcut dosar penal. Și am zis că las că voi demonstra că pot mai mult!”, povestește femeia care a devenit șoferiță legală de la vârsta de 68 de ani.

Prin urmare, cu determinare și voință neobosită, femeia a obținut carnetul de șofer la 68 de ani, iar acum, la vârsta de 72 de ani, continuă să străbată drumurile cu încredere și bucurie.

Cu peste 4 ani de experiență la volan, bunicuța a demonstrat că vârsta nu este un obstacol când vine vorba de îndeplinirea visurilor și că poți să devii șofer chiar și după ce ai trecut de prima tinerețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *