Scandal între mai multe persoane, în Capitală – Au fost folosite obiecte tăietoare / 6 agresori, ARESTAȚI

Scandal între mai multe persoane, în Capitală – Au fost folosite obiecte tăietoare / 6 agresori, ARESTAȚI

În fapt, la data menționată, în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Secției 14 Poliție au fost sesizați, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 4, ar fi avut loc un scandal între mai multe persoane.

Deplasându-se  la fața locului, polițiștii au depistat șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 38 de ani, care ar fi fost implicați în altercație.

Din cercetările și investigațiile efectuate, s-a stabilit că, în urma unor divergențe mai vechi, bănuiții ar fi participat la o încăierare, constând în lovirea reciprocă, prin folosirea unui obiect tăietor-înțepător și a unui dispozitiv de metal, tulburând, prin acțiunile lor, liniștea și ordinea publică.

De asemenea, în urma altercației, ar fi fost provocate distrugeri la două autoturisme parcate în proximitate.

Doi dintre bănuiți, în vârstă de 16, respectiv 20 de ani, au fost transportați de echipaje de prim ajutor la două unități medicale pentru îngrijiri medicale.

În cursul zilei de 14 noiembrie 2023, cei șapte bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, față de șase dintre aceștia a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile,  cel în vârstă de 16 ani fiind cercetat sub măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, potrivit Poliției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *