Cum își menține silueta Irina Fodor la 35 de ani. Nu ține dietă: „Nu mă duc la sală să trag 3 ore”. Nu se pricepe nici la gătit

Cum își menține silueta Irina Fodor la 35 de ani. Nu ține dietă: „Nu mă duc la sală să trag 3 ore”. Nu se pricepe nici la gătit

Irina Fodor are o siluetă de invidiat la 35 de ani. Prezentatoarea, care e și mama unei fete în vârstă de 12 ani, a dezvăluit că nu face eforturi mari pentru a se menține în formă, nu ține diete și nici nu merge la sală.

Irina Fodor apare aproape săptămânal pe micul ecran, e prezentatoarea emisiunii „America Express”, dar și la „Chefi la cuțite”. Dincolo de cariera ei, vedeta e preocupată de familia sa, e căsătorită de 13 ani cu Răzvan Fodor și împreună au o fetiță, pe Diana.

Chiar dacă a devenit mamă, Irina Fodor are o siluetă de invidiat. Reușește să se mențină la greutatea ideală fără să țină dietă sau să meargă la sală. În schimb, ea e foarte activă prin casă, are diverse activități cu fiica ei sau face curățenie.

„Sunt foarte activă, dar nu în sensul că mă duc la sală și trag 3 ore. Îmi găsesc tot timpul ceva de lucru, fie că e vorba de copil, fie că e vorba de curățenie prin casă, fie că sunt în proiect și atunci dorm puțin, mănânc puțin, filmez mult, mă întorc acasă. Ritmul vieții mă ține așa, chiar nu fac nimic special”, a spus pentru Playtech Irina Fodor.

Irina Fodor, care e prezentatoare la „Chefi la cuțite”, nu gătește des

Întrebată în același interviu cine e mai priceput la gătit dintre ea și soțul ei, Irina a spus că Răzvan Fodor. „El. Nu ne comparăm în bucătărie. Dacă ar fi un concurs la noi în bucătărie, aș ieși pe locul 7, deși am participa doar noi doi. Nu am nicio șansă în fața lui”, a mai spus vedeta.

Și a continuat: „Totul. El gătește constant la noi acasă. A făcut acum două zile un preparat filipinez, se numește spanish salpicao. Efectiv s-a trezit dimineața și a zis: «Azi vreau să încerc ceva». Te rugăm! Dar, în rest, se pricepe foarte bine la bucătăria asiatică, nu o neglijează nici pe cea tradițională. La noi e ca la restaurant și chiar sunt foarte norocoasă că am parte de așa ceva”.

Reacția Irinei Fodor după plecarea lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea de la „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au luat pe toată lumea prin surprindere atunci când au decis să renunte la proiectul Chefi la cuțite. Acum, Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, a avut prima reacție și a dezvăluit în ce relații a rămas cu cei trei. Vedeta nu a dat alte detalii despre schimbările care vor avea loc în show.

„În primul rând, ei sunt prieteni foarte buni cu soțul meu, cu Răzvan. Au deja peste 10 ani de când se cunosc! Ținem legătura, evident, în continuare. Cât despre ce se întâmplă acum, nu este un moment în care să vă pot da foarte multe detalii! Ce pot să vă spun este că în curând se vor afla toate noutățile de care are toată lumea nevoie. Totul este bine! La asta pot să răspund ferm: da! (n.r. Chefi la cuțite merge mai departe)”, a spus Irina Fodor pentru Ego.

Irina Fodor a vorbit și despre momentul în care fanii au comparat-o cu Gina Pistol, după ce a preluat „America Express” și „Chefi la cuțite”. „Este OK orice comparație! Eu, de exemplu, sunt foarte constantă, nu îmi plac schimbările! Mă obișnuiesc foarte greu, îmi place să știu că lucrurile sunt liniștite și la locul lor! Pot să înțeleg oamenii care au avut un moment de: „Ce se întâmplă?”.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *