Echipajul unui zbor British Airways a băut toată noaptea, apoi a mințit că a fost jefuit ca să nu mai urce la bord

Echipajul unui zbor British Airways a băut toată noaptea, apoi a mințit că a fost jefuit ca să nu mai urce la bord

Un zbor British Airways a fost anulat după ce membrii echipajului au susținut că au fost jefuiți în Rio de Janeiro cu o seară înainte, lucru care ulterior s-a dovedit a fi fals, potrivit poliției din Brazilia, relatează Daily Express.

Avionul era programat să decoleze înapoi spre Londra, Marea Britanie, în septembrie, dar zborul a fost anulat și reprogramat în ziua următoare după ce membrii echipajului au anunțat că au fost jefuiți în Brazilia.

O anchetă a poliției a constatat că aceștia „nu au spus adevărul și nu au spus ce s-a întâmplat de fapt în acea noapte”.

Poliția crede că membrii echipajului, cu vârste de 40, 39 și 31 de ani, au inventat povestea jafului pentru a acoperi o noapte „furtunoasă” la Rio de Janeiro, în care au băut și au consumat droguri și a evita să fie pedepsiți de British Airways.

„Ceea ce este surprinzător este modul în care un echipaj care are un rol atât de important își petrece toată noaptea bând și consumând droguri, știind că a doua zi va avea responsabilitatea unui zbor de câteva ore cu zeci de oameni la bord”, a declarat Patricia Alemany, șefa Poliției Speciale pentru Sprijin Turistic din Brazilia.

Jaful „inventat” al membrilor echipajului ar fi avut loc la câteva minute după ce doi dintre ei s-au urcat într-un taxi și au fost duși la o benzinărie abandonată din Vaz Lobo. Acolo, ei au susținut că au fost jefuiți de bărbați înarmați care i-au urmărit.

Membrii echipajului au spus că unul dintre ei a putut să folosească un telefon care nu fusese furat pentru a comanda un taxi imediat după jaf, dar, în drum spre hotel, au fost jefuiți a doua oară, de data aceasta de un bărbat pe o motocicletă, care a furat și ultimul telefonul mobil rămas.

În ceea ce-l privește pe al treilea membru al echipajului, acesta a declarat că a întâlnit o femeie la Pedra do Sal și, după ce a vorbit cu ea câteva minute, nu și-a mai amintit nimic, trezindu-se mai târziu căzut pe stradă.

Poliția a spus că, de fapt, membrii echipajului și-au pierdut telefoanele după o noapte de băut și au inventat povestea jafului pentru a-și acoperi urmele.

Înregistrările video îi arată pe doi dintre membrii grupului bând cu un al treilea individ necunoscut la o masă de plastic timp de aproximativ 40 de minute. Apoi, cea de-a treia persoană îi invită să meargă la benzinărie unde, potrivit martorilor, trioul a continuat să bea timp de „câteva ore”. 

În ceea ce privește al treilea angajat al British Airways care nu a mers cu colegii săi, se presupune că a plecat singur să consume „droguri și mai multe băuturi până în punctul în care a devenit inconștient”.

Reprezentanții companiei British Airways au declarat pentru presă că este un caz bizar „de competența poliției”.

FOTO: Hepta

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *