Anunțul făcut de Cove după 10 ani de căsnicie cu Florentina Ene. Cei doi au un băiat împreună. „Suntem în altă situație”

Anunțul făcut de Cove după 10 ani de căsnicie cu Florentina Ene. Cei doi au un băiat împreună. „Suntem în altă situație”

Gabriel Coveșeanu, în vârstă de 49 de ani, și Florentina Ene sunt căsătoriti de 10 ani și au împreună un băiat de 7 ani. Prezentatorul emisiunii „Cursa iubirii” de la Prima Tv mai are un fiu din prima căsnicie, însă a avut grijă ca cei doi băieți să crească împreună și să nu facă diferențe între ei.

Pe parcursul anilor, Cove a știut cum să mențină focul pasiunii și în relația cu soția lui. Coveșeanu a declarat că reușește să fie în continuare romantic cu partenera lui de viață. Cove mărturisește că el și partenera lui de viață au propriile aventuri.

„Sunt ultimul romantic. Chiar sunt. De la caz la caz, nu pot să zic că fac gesturi zilnice. Că acum depinde unde suntem, în ce situație. Dar dacă este într-o conjunctură favorabilă mai aduc câte un ghiveci”, a mai povestit Cove pentru EGO.ro.

„Nu știu dacă este «reomatism» ăsta sau romantism sau se bucură fantastic atunci când plecăm și o lăsăm liberă câteva zile. Mai plecăm și fără copii. Cumva acum copiii au crescut, suntem în altă situație, dar în principiu avem câteva vacanțe cu ei și așa, din când în când, câte o zi două apucăm și fără ei”.

Cove nu poate să plece prea des de acasă și să o lase pe soția lui să se bucure de timp singură, fără copii și toată agitația. Pe lângă filmări, Cove este și directorul Teatrului „Ion Creangă” din București.

„La noi, la Teatrul «Ion Creangă» sigur că facem spectacole pentru cei mici, pentru copii, și toți cei care au suflet de copil sunt bineveniți la noi, la teatru, să-i bucure pe cei mici. Dacă vă pregătiți, dacă știți să spuneți o fabulă, o poezie, o ceva, vă așteptăm.

Este fără pile. Acum fără glumă, chiar avem spectacole pentru o paletă largă de vârste, adică avem pentru copii de vârstă foarte mică 0-3 ani, este un program pe care noi l-am intitulat «Educație timpurie», și apoi avem spectacole pentru copii de vârstă preșcolară, 3-6 ani, și pentru copiii de vârstă școlară, 6 ani+”, a mai explicat Cove pentru sursa citată.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *