Unul dintre suspecții de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner a fost prins de Poliție – Surse

Unul dintre suspecții de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner a fost prins de Poliție – Surse

Unul dintre cei trei suspecți, din cazul de omor de la Sibiu, a fost prins de polițiști, în comuna Valea Stanciului, din județul Dolj, joi seară, 16 noiembrie, au declarat surse din Poliție pentru Libertatea.

După 10 zile de cercetări, anchetatorii au reușit să îi identifice pe atacatorii care au intrat în vila lui Adrian Kreiner, în Sibiu, și l-au omorât în bătaie pe omul de afaceri în vârstă de 50 de ani. Este vorba despre trei bărbați din județul Dolj.

Unul dintre ei a fost prins în această seară, au declarat surse din Poliție pentru Libertatea.

Tot astăzi procurorul criminalist a dispus reţinerea unui alt bărbat, în vârstă 44 de ani, din localitatea Dumbrăviţa, județul Timiş, faţă de care s-a dispus începerea urmăririi penale pentru infracțiunea de favorizare a infractorului, a transmis și Parchetul Tribunalului Sibiu.

Mai precis, bărbatul de 44 de ani este acuzat că „ar fi ajutat autorii crimei cu găzduire şi transport, contribuind şi la plecarea din ţară a unuia dintre autori”.

În noaptea de 5 spre 6 noiembrie, cei trei bărbați, care purtau cagule, au intrat în casa lui Adrian Kreiner, de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu, l-au legat pe acesta de mâini și de picioare și l-au bătut, apoi l-au acoperit cu un covor, iar pe fiica acestuia au amenințat-o cu pistolul, pentru a le arăta unde sunt banii. Hoții au dispărut cu mai multe ceasuri scumpe. Omul de afaceri Adrian Kreiner a murit la spital pe 7 noiembrie.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *