Marcel Ciolacu, interviu în Palatul Victoria cu Dana Budeanu, cunoscută pentru teoriile conspiraționiste. „Mă așteptam la o întrebare mai dificilă”

Marcel Ciolacu, interviu în Palatul Victoria cu Dana Budeanu, cunoscută pentru teoriile conspiraționiste. „Mă așteptam la o întrebare mai dificilă”

Premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a acordat un interviu creatoarei de modă Dana Budeanu chiar în sala de ședințe a Guvernului. Dialogul, postat joi16 noiembrie, pe pagina de YouTube, a durat mai bine de o oră și a fost presărat cu complimente la adresa șefului Executivului, care s-a declarat și el surprins. „Mă așteptam la o întrebare mai dificilă”, a spus Ciolacu încă la început.

„Am hotărât să avem o conversație complet liberă, fără absolut niciun fel de desfășurător și niciun fel de punctaj, cum este firesc să se desfășoare o conversație cu premierul României. Am să încep această conversație cu cea mai grea întrebare pe care cineva o poate primi și este o întrebare la care aproape nimeni pe lumea aceasta nu știe să răspundă. Cine este Marcel Ciolacu? Nu în percepția oamenilor, nu în percepția celor care îl iubesc, îl cunosc sau nu. Cine sunteți?”, a început Dana Budeanu discuția purtată în Palatul Victoria, în care a evitat să îi pună întrebări incomode premierului.

„În primul rând, mă așteptam la o întrebare mai dificilă, cred că politic. Sunt un om normal. Și cred că ăsta e cel mai mare pariu al meu, cu mine. De a rămâne în continuare un om normal. Nu știu cât sunt de iubit, familia mă iubește cu certitudine. Încerc să fac lucruri bune, să iau decizii bune. Sunt un om simplu, plecat de la Buzău, nu mi-am dorit să ajung prim ministru al României, nu am crezut că voi ajunge nici președinte al PSD”, a spus Ciolacu.

El a susținut apoi că „lumea s-a săturat de ipocriți, s-a săturat să fie mințită” și că „cel mai cumplit lucru în politică este să devii penibil”.

„Nu suport «yes-menii», nu-i suport lângă mine. Cred că fiecare trebuie să aibă păreri. Unele nu sunt bune, dar fiecare om are dreptul la o părere. Repet! Eu am trăit sub comunism. Eu nu mai vreau să mă întorc acolo. Decizia politică este cu totul altceva, nu poți să o iei fără să ai informații. Fiindcă atunci iei decizii instinctuale. Nu cred că am un instinct foarte rău. Sunt Săgetător. De la zodie, de la natură, de la Dumnezeu”, a spus Ciolacu în dialogul cu Budeanu.

„Aveți un copil cuminte. Cum se crește un copil bun?”, l-a mai întrebat Budeanu pe Ciolacu. „Am un copil bun. Nu mi se datorează mie. A avut grijă maică-sa să îl crească și a crescut un copil bun”, a răspuns premierul.

„Una dintre calitățile dumneavoastră este că sunteți foarte răbdător, pur și simplu sunteți un monument de răbdare, în general, în orice situație” l-a mai complimentat Budeanu pe parcursul discuției.

Dana Budeanu, care a recunoscut în dialogul cu Ciolacu faptul că simpatizează cu PSD, este cunoscută pentru promovarea teoriilor conspiraționiste și este invitată la România TV, televiziune fondată de fugarul Sebastian Ghiță, și la Antena 3, care aparține lui Dan Voiculescu. Pe durata pandemiei de COVID-19, Dana Budeanu și-a exprimat opinii contrare cu privire la necesitatea purtării măștii de protecție și la vaccinare.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *