Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Temperaturi peste cele normale perioadei în următoarele zile

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Temperaturi peste cele normale perioadei în următoarele zile

Temperaturile se vor situa peste cele specifice perioadei, în cea mai mare parte a ţării, săptămâna viitoare, conform prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), pentru perioada 20 noiembrie – 18 decembrie. De asemenea, la mijlocul lunii decembrie, temperaturile vor fi peste cele normale perioadei.

Cum va fi vremea în săptămâna 20 – 27 noiembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice, sudice şi centrale, dar mai ales în extremitatea de sud-vest a ţării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în jumătatea de vest a ţării, dar mai ales în regiunile sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cum va fi vremea în săptămâna 27 noiembrie – 4 decembrie

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Cum va fi vremea în săptămâna 4 – 11 decembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toată ţara. Cantităţile de precipitaţii vor fi local deficitare în regiunile vestice, nord-vestice şi local în cele centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cum va fi vremea în săptămâna 11 – 18 decembrie

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întregul teritoriu al României. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *