O femeie a murit, iar copiii și soțul ei au ajuns la spital, după un accident în județul Neamț – Bărbatul ar fi adormit la volan

O femeie a murit, iar copiii și soțul ei au ajuns la spital, după un accident în județul Neamț – Bărbatul ar fi adormit la volan

Accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 04:00, pe DN 15, în localitatea Costişa din judeţul Neamţ, relatează News.ro. 

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 32 de ani, ar fi condus un autoturism, pe DN 15, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un podeţ”, informează Poliţia judeţeană Neamţ. 

Echipajele de salvare ajunse la locul accidentului i-au găsit pe şofer şi pe cei doi copii ai acestuia, cu vârste de 2 şi 6 ani, ieşiţi din autoturism.

Mama copiilor, în vârstă de 25 de ani, era încarcerată în maşină şi inconştientă, iar după ce au scos-o echipajele de salvatori nu au putut decât să constate decesul.

Tatăl şi copiii au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital.

Poliția a deschis un dosar pentru infracţiuni de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Primele verificări arată că accidentul s-a produs cel mai probabil din cauză că şoferul a adormit la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *