Cine este suspectul reținut de polițiști în cazul uciderii milionarului Adrian Kreiner. Bărbatul lucra de mai mulți ani în construcții

Cine este suspectul reținut de polițiști în cazul uciderii milionarului Adrian Kreiner. Bărbatul lucra de mai mulți ani în construcții

Laurenţiu Lăcătuşu, în vârstă de 31 de ani, unul dintre cei trei suspecți în cazul uciderii milionarului Adrian Keiner, a fost prins de polițiști joi seara, în comuna Valea Stanciului, din județul Dolj. Fost boxer, bărbatul lucra de ani de zile în construcții, iar cu o săptămâna înainte de crima de la Sibiu, Laurențiu Lăcătușu s-a căsătorit, informează Adevărul.

Cei trei bărbaţi care au intrat în vila lui Adrian Kreiner, în Sibiu, și l-au omorât în bătaie pe omul de afaceri au fost identificaţi de anchetatori, iar unul dintre ei a fost prins joi seara, după ce a fost filat de poliţişti timp de două zile, notează sursa citată.

Laurențiu Lăcătușu, în vârstă de 31 de ani, a fost capturat în localitatea natală Valea Stanciului, în timp ce se deplasa prin comună cu o motocicletă.

În fața polițiștilor din Craiova, Laurențiu Lăcătușu a susținut că nu ar avea nicio legătură cu uciderea omului de afaceri din Sibiu. Ulterior, acesta a fost dus la Sibiu, acolo unde este anchetată uciderea afaceristului Adrian Kreiner, scrie sursa citată.

Bărbatul lucra în construcții

Fost boxer, Laurențiu Lăcătușu lucrează de mai mulţi în construcții, iar cel mai mult a muncit in Italia. De asemenea, când venea în țară, acesta punea gresie, faianță și zugrăvea.

Pe data de 28 octombrie, cu o săptămână înainte de crima de la Sibiu, Laurențiu Lăcătușu s-a căsătorit, însă nu a plecat în luna de miere cu soția sa. „Nu plecăm în luna de miere. Rămân să muncesc. Vedem mai târziu“””, le-ar fi spus acesta vecinilor.

Acesta ar fi plecat la Sibiu împreună cu alți doi doljeni, potrivit anchetatorilo. Cei doi complici ar fi reușit să fugă din țară imediat după ce au aflat că omul de afaceri Adrian Kreiner a murit la spital.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *