Rapperul Sean „Diddy” Combs, acuzat de viol, abuz și trafic sexual de fosta iubită Cassie Ventura

Rapperul Sean „Diddy” Combs, acuzat de viol, abuz și trafic sexual de fosta iubită Cassie Ventura

Sean Combs, 54 de ani, cunoscut sub numele de scenă Puff Daddy, este acuzat de viol şi trafic sexual într-un proces intentat de cântăreaţa Casandra Ventura, fosta sa iubită. Avocatul rapperului american a respins acuzațiile, pe care le-a catalogat ca fiind „ofensatoare şi scandaloase”, transmite BBC.

Casandra Ventura, cântăreață și dansatoare R&B, cunoscută de fani drept Cassie, îl acuză pe rapper că violat-o și a bătut-o timp de 10 ani, începând de când ea avea 19 ani, iar el 37 de ani.

În relația pe care a avut-o cu rapperul, Cassie, 37 de ani, susține că a fost prinsă într-un ciclu de abuz și violenţă până în 2018, când s-au despărțit la inițiativa ei.

În acel timp, cântăreața spune că fostul ei partener a manipulat-o prin intimidare, droguri și alcool, făcându-o să cadă în „dependenţe periculoase care i-au controlat viaţa”, potrivit documentelor de la proces consultate de BBC.

„După ani de tăcere şi întuneric, sunt, în sfârşit, pregătită să îmi spun povestea”, a declarat artista, joi, într-un comunicat. Artista a mai spus că este pregătită „să vorbesc în numele meu și în beneficiul altor femei care se confruntă cu violență și abuz în relațiile lor”.

Plângerea îl mai acuză pe muzician drept „agresor domestic în serie, care o bătea și o lovea în mod regulat pe Ventura, lăsând-o cu ochii negri, vânătăi și sânge”.

Într-o declaraţie pentru BBC, avocatul lui Combs a declarat că Ventura a cerut 30 de milioane de dolari „sub ameninţarea că va scrie o carte dăunătoare despre relaţia lor”.

„Doamna Ventura a recurs acum la intentarea unui proces plin de minciuni fără temei și scandaloase, cu scopul de a păta reputația domnului Combs și de a căuta venituri”, a spus avocatul lui Combs, Benjamin Brafman.

De cealaltă parte, avocatul artistei a spus că Combs i-a făcut o ofertă de „opt cifre pentru a o reduce la tăcere şi a împiedica intentarea acestui proces”, însă pretinsa ofertă „a fost respinsă fără echivoc ca șantaj flagrant”.

„Ea a respins eforturile lui și a decis să dea voce tuturor femeilor care suferă în tăcere”, a spus avocatul lui Cassie Ventura, Doug Wigdor.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *