Cele mai importante avantaje oferite de manichiura cu ojă semipermanentă

Cele mai importante avantaje oferite de manichiura cu ojă semipermanentă

Încă de la apariția pe piață, oja semipermanentă și-a câștigat rapid popularitate, datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă. Datorită versatilității sale, poate fi aplicată atât pe unghia naturală, cât și pe construcțiile cu gel sau acril, fiind utilizată acum în toate saloanele. 

Oja semipermanentă asigură se aplică rapid și este rezistentă

Oja semipermanenta este apreciată pentru rezistența sa comparativ cu oja clasică. De obicei, poate să reziste două sau chiar trei săptămâni fără să se ciobească sau să se decoloreze, ceea ce înseamnă că nu va trebui să îți faci manichiura foarte des. De asemenea, pentru că se usucă repede sub o lampă UV sau LED, vei obține manichiura perfectă în cel mai scurt timp, acesta fiind unul dintre avantajele pentru care oja semipermanentă este folosită și în saloane.

Strălucire, culori intense și aspect impecabil

Oja semipermanentă oferă unghiilor o strălucire intensă și culori foarte pigmentate, care vor rezista timp îndelungat. Culorile vor rămâne vibrante și nu se vor estompa, așa cum se întâmplă cu oja tradițională. În plus, oja semipermanentă oferă un aspect natural unghiilor, fără zone mate sau aspre, ceea ce face ca mâinile să aibă un aspect bine întreținut. Pentru că oja rezistă foarte bine pe unghii, nu mai există riscul ca aspectul manichiurii să suporte modificări dramatice în cele mai nepotrivite momente, așa cum se întâmplă cu oja clasică, unde riscul ca unghiile să se ciobească sau să se exfolieze este foarte mare. 

O mare varietate de culori disponibile

Persoanele care obișnuiesc să își facă în mod constant manichiura obișnuiesc să schimbe culorile constant, iar varietatea de nuanțe disponibile face ca oja semipermanentă să fie foarte căutată. Având în vedere că distanța dintre două manichiuri este de minim două săptămâni în cazul unghiilor tehnice, schimbarea este binevenită, deoarece există riscul ca persoana să se plictisească de aceeași nuanță. Din fericire, cu ojă semipermanentă, unghiile pot fi adaptate oricărui context și pot fi colorate conform preferințelor personale.

Oja semipermanentă se îndepărtează ușor

Unghiile făcute cu ojă semipermanentă pot fi curățate sau retușate cu ușurință. Spre deosebire de unghiile tehnice cu gel, unde este nevoie de cunoștințe în domeniu inclusiv pentru a îndepărta unghiile, oja semipermanentă se poate șterge cu soluții speciale. De asemenea, există și opțiunea de a merge la un salon pentru a îndepărta oja în mod profesional, rapid. Astfel, se poate deduce că timpul pentru realizarea unei manichiuri rezistente și impecabile, care să fie ușor de îndepărtat la nevoie, este redus considerabil cu ajutorul ojelor semipermanente.

Datorită acestor avantaje oferite de oja semipermanentă, aceasta este utilizată acum cu prioritate de tehnicieni, indiferent dacă este vorba despre aplicarea pe unghiile naturale sau despre colorarea unghiilor tehnice. 

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *