Suspectul reținut în cazul uciderii milionarului Adrian Kreiner, eliberat din lipsă de „probe indubitabile”. „Nu a rezultat că ar fi autor al infracțiunilor”

Suspectul reținut în cazul uciderii milionarului Adrian Kreiner, eliberat din lipsă de „probe indubitabile”. „Nu a rezultat că ar fi autor al infracțiunilor”

Bărbatul prins de polițiști joi seară, 16 noiembrie, în comuna Valea Stanciului, din județul Dolj, a fost eliberat vineri dimineață, 17 noiembrie, pentru că nu există dovezi clare care să justifice reținerea lui în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, a transmis Poliția Sibiu.

„După verificările efectuate și în urma audierii bărbatului, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta”, deși „existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată”, a anunțat IPJ Sibiu.

„Continuăm cercetările în vederea coroborării tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situația de fapt și natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu”, a precizat Poliția.

Și Parchetul Tribunalului Sibiu, cel care inițial confirmase reținerea lui, a transmis că „din probatoriu nu a rezultat că ar fi autor al infracțiunilor” și, drept urmare, procurorul de caz „nu a dispus nicio măsură față de acesta”.

Cine este suspectul reținut și apoi eliberat

Laurenţiu Lăcătuşu, în vârstă de 31 de ani, a fost prins de polițiști joi seară, 16 noiembrie, în comuna Valea Stanciului, din județul Dolj. Parchetul Tribunalului Sibiu a confirmat apoi reținerea.

Fost boxer, bărbatul lucra de ani de zile în construcții, iar cu o săptămână înainte de crima de la Sibiu s-a căsătorit, dar nu a plecat în luna de miere. „Rămân să muncesc. Vedem mai târziu”, le-ar fi spus acesta vecinilor, potrivit Adevărul.

Bărbatul lucrează de mai mulţi ani în construcții, iar cel mai mult a muncit in Italia. De asemenea, când venea în țară, el punea gresie, faianță și zugrăvea.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *