Codin Maticiuc a primit plângeri din partea iubitei sale: „Nevastă-mea nu prea mă mai consideră tată”. Actorul nu stă prea mult pe acasă

Codin Maticiuc a primit plângeri din partea iubitei sale: „Nevastă-mea nu prea mă mai consideră tată”. Actorul nu stă prea mult pe acasă

Codin Maticiuc s-a implicat foarte mult în producția filmului „Miami Bici 2”, astfel că a avut parte de nemulțumiri din partea partenerei sale. Actorul din serialul „Clanul” a stat mult timp plecat de acasă pentru filmări, iar acest lucru nu a fost deloc pe placul Anei.

„Craiul de Dorobanți” este acum deja istorie, pentru că Maticiuc s-a transformat într-un familist convins. Actorul are două fetițe din relația cu Ana Pandelli, pe Smaranda și Ilinca, dar și pe băiatul iubitei sale, pe care îl consideră ca și fiul său.

În ultima perioadă, Codin Maticiuc a fost extrem de implicat în producerea filmului „Miami Bici 2”, unde are și rol principal. Potrivit declarațiilor făcute de actor, partenera sa ar fi avut câteva plângeri la adresa lui din cauza faptului că a muncit prea mult. Pentru că timpul i-a fost limitat în ultimele luni, Codin Maticiuc nu a mai putut să își petreacă atât de mult timp cu cei trei copii, pe care îi iubește enorm.

„Nevastă-mea nu prea mă mai consideră tată și asta pentru că nu prea mai stau pe acasă. Adevărul este că toți trag de mine, toți ar vrea să stau mai mult timp cu ei. 

Și ea, și copiii… Dar ce pot să fac acum dacă m-am băgat să fac filmele astea? Fac și eu ce pot, mă împart cum pot…”, a povestit Codin Maticiuc la podcastul „ Drive in“ cu Andrei Niculae. 

Investiție de 2,2 milioane de euro pentru filmul „Miami Bici 2”

Actorul din serialul „Clanul”, difuzat la PRO TV, a dezvăluit câți bani s-au investit pentru filmul „Miami Bici 2”, despre care se spune că va fi de mare succes. Danny Trejo, celebrul actor de la Hollywood, joacă în pelicula românească filmată în Statele Unite ale Americii.

„Am băgat 2,2 milioane de euro în filmul ăsta. Bine că nu sunt numai banii mei, mai sunt și alții care au investit. O zi de filmare acolo în America ne ducea la 20.000 de euro. 

Sperăm să ne scoatem, totuși, banii. Am trecut prin momente de panică maximă. Gândește-te că mai erau doar șase zile și trebuia să filmăm scena și noi nu aveam confirmarea de la agentul lui Danny Trejo. 

S-a mișcat foarte greu! Nu-mi dădea contul să-i bag omului banii. Disperat, am început să sun după Van Damme, Dolf Lundgren, Chuck Norris și alții. Ne-a ținut într-un mare stres”, a mai povestit Codin Maticiuc.

Când apare Miami Bici 2 în cinematografe

La trei ani de la apariția filmului „Miami Bici 1”, Codin Maticiuc și Matei Dima, cunoscut ca și BRomania, au anunțat când va apărea în cinema „Miami Bici 2”. Matei Dima susține că cea de-a doua producție este mult mai bună decât prima.

„Miami Bici 2 iese în cinema pe 24 noiembrie. Ieri s-a lansat prima melodie din film, semnată de rockstarul meu preferat Delia alături de Johny Romano, un băiat plin de talent.

Dacă ăsta nu e motiv destul să căutați linkul în comentarii, am pus și primele cadre din film în videoclip. Filmul este mai mare și mai bun decât primul. Vă așteptăm”, a scris BRomania pe rețelele de socializare.

Despre Miami Bici 2

„Miami Bici 2” este cel mai scump film independent românesc făcut vreodată, filmat în Los Angeles, Miami și Las Vegas, cu participarea unora dintre cei mai mari actori de la Hollywood. 

„Miami Bici 1” este unul dintre cele mai de succes proiecte de film românești, care a fost difuzat în cinematografe doar trei săptămâni din cauza pandemiei. De aceea, în premieră în România, cu trei săptămâni înainte de lansarea oficială „Miami Bici 2”, partea întâi va fi difuzată în cinematografe.

Cele două filme sunt regizate de Jesus del Cerro, cu Matei Dima și Codin Maticiuc în rolurile principale.

„Miami Bici 1 și 2 sunt proiectele mele de suflet, așadar este o bucurie imensă ca una dintre piesele de pe coloana sonoră a părții a doua să fie interpretată de Delia, care îmi este prietenă de foarte mult timp”, a spus Codin Maticiuc.

„Miami Bici 1” spune povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un orășel obscur din România, care pleacă în mijlocul iernii la Miami pentru a trăi visul american și pentru a se îmbogăți cât mai repede cu putință. Din momentul în care ajung acolo, ajung să se implice involuntar în afaceri dubioase și să se lupte pentru supraviețuire.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *