Alexia Eram merge la psiholog o dată pe săptămână: „Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi”. Prin ce trece fiica Andreei Esca

Alexia Eram merge la psiholog o dată pe săptămână: „Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi”. Prin ce trece fiica Andreei Esca

Alexia Eram face terapie o dată pe săptămână. Fiica Andreei Esca a apelat la ajutorul unui psiholog după unele momente mai delicate prin care a trecut.

În vârstă de 23 de ani, Alexia Eram e fiica Andreei Esca, celebra prezentatoare de la Pro TV. Tânăra se bucură de un adevărat succes pe rețelele de socializare, unde e creator de conținut, influencer. Are multe campanii în online, multe colaborări, care îi rotunjesc veniturile.

Din activitatea ei, Alexia Eram a reușit chiar să își cumpere un apartament, locuință pe care și-a decorat-o după bunul plac și în care stă singură, căci nu s-a mutat încă alături de iubitul ei, Mario Fresh. Chiar și cu așa succes, Alexia Eram recunoaște că trece și prin momente mai delicate.

Alexia Eram: „În interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă”

Invitată în podcastul Laurei Giurcanu, fiica Andreei Esca a recunoscut că merge săptămânal la terapie. Uneori are stări de anxietate și momente de stres, așa că a căutat ajutor specializat. „Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc”, a început să povestească Alexia Eram.

Și a continuat: „Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă. Fiecare are problemele lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare. (…)

Dar nu prea-mi place să-mi port milă. Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat”, a mai spus Alexia Eram, în podcastul Laurei Giurcanu, conform wowbiz.ro.

În prezent, Alexia Eram și Aris, fratele ei, concurează la „America Express” pentru marele premiu. Pe parcursul probelor, fiica Andreei Esca s-a dovedit foarte competitivă, a câștigat chiar și imunitatea în anumite etape.

Totodată, ea a arătat că e și emotivă, când a fost trimisă la cursa pentru ultima șansă, ea a izbucnit în plâns în fața camerelor de filmat. S-a liniștit doar în brațele fratelui ei.

Viața Alexiei Eram, care e creator de conținut

Alexia Eram își câștigă singură existența, deși provine dintr-o familie înstărită. „Am o casă frumoasă plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să îmi cumpăr ce îmi doresc”, a spus Alexia Eram în urmă cu ceva timp.

Alexia Eram a studiat facultatea la Londra, dar a decis să se întoarcă în țară, pentru a se ocupa de cariera sa. Fiica Andreei Esca a urmat cursurile de la University of Creative Arts, unde a obținut o diplomă cu licență cu specializarea Marketing, Publicitate și Relații publice în domeniul modei. Alexia Eram este pasionată de haine, motiv pentru care a decis să urmeze studiile în domeniul modei.

„Sunt pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema. Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit. Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce am”, a declarat Alexia Eram în cadrul unui podcast.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *