Bărbat de 34 de ani, reținut după ce a agresat sexual o femeie, în apropierea unui parc din Sectorul 5 al Capitalei – Anunțul Poliției

Bărbat de 34 de ani, reținut după ce a agresat sexual o femeie, în apropierea unui parc din Sectorul 5 al Capitalei – Anunțul Poliției

”La data de 14 noiembrie 2023, Secția 17 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.00, ar fi fost urmărită de către un bărbat, din zona unei treceri de pietoni, până în proximitatea unui parc, din Sectorul 5. Ulterior, acesta ar fi agresat-o sexual, prin aceea că ar fi atins-o într-o zonă intimă, în repetate rânduri, după care a părăsit zona. La scurt timp, bărbatul ar fi revenit la persoana vătămată si ar fi atins-o, din nou, în aceeași zonă intimă”, a transmis, vineri, Poliția Capitalei.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au depistat, în imediata apropiere, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Individul a fost imobilizat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de bărbat a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secția 17 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infractiunii de agresiune sexuală în formă continuată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *