Directorii unei școli din Gorj se dau bolnavi în timp ce cântă la nunți: Au intrat în concediu medical înaintea controlului de la Inspectorat

Directorii unei școli din Gorj se dau bolnavi în timp ce cântă la nunți: Au intrat în concediu medical înaintea controlului de la Inspectorat

 

Este vorba de soții Sgaibă, care ocupă funcțiile de director și director adjunct la școala gimnazială din comuna Turburea, potrivit Realitatea PLUS.

Inspectoratul Școlar Județean urma să facă un control în această săptămână pentru a remedia o dispută între conducerea școlii și primarul comunei, privind contractul de furnizare a gazelor.

Cei doi soți au intrat însă în concediu medical imediat după aflarea veștii controlului.

În schimb, au fost surprinși în formă maximă la o nuntă, acolo unde au fost invitați să cânte. 

Adriana și Liviu Sgaibă fac parte dintr-o formație de muzică populară din localitatea gorjeană Turburea.

Liviu Sgaibă precizează, pe pagina sa de socializare, că este managerul formației Siderall.

Potrivit prezentării oficiale a formației Siderall, din care fac parte și directorii școlii din Turburea, aceasta „este alcatuită din profesori ce abordează toate genurile muzicale, excelând în interpretare”.

Controlul celor de la Inspectorat nu a fost însă anulat, ci amânat, potrivit gorjeanul.ro.

„Inspectoratul a fost de acord și am cerut să ne spună perioada. În momentul în care inspectorul de sector a mers, deoarece nu mergem neanunțați, și a prezentat obiectivele inspecției pentru săptămâna următoare, domnul director și soția dumnealui au intrat în medical, pentru că soția este director adjunct. Din acest motiv, am amânat această inspecție“, a anunțat Marcela Mrejeru, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, citată de gorjeanul.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *