Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023

Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023

Citește Horoscop săptămânal Pești. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Pești și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Pești – 18 – 24 noiembrie 2023

În prima parte a zilei de 18 noiembrie nu este exclus ca nativii să nu poată comunica firesc cu unul sau mai mulți prieteni din cauza unor blocaje tehnice, a neconcordanței de program, a necorelărilor din viața și activitatea curentă.

Între 18 noiembrie, după ora 13:28′, și după-amiaza zilei de 20 noiembrie, univers interior care forfotește de gânduri, de analize, de evaluări ale unor aspecte de viață personală. Între 20 noiembrie, după ora 16:29′, și 22 noiembrie, spre seară, Luna se va afla în tranzit prin zodia Peștilor, ceea ce va constitui o protecție și un avantaj pentru cei care s-au născut în acest semn.

Peștii vor trăi la cote înalte evenimentele cu ecou afectiv, vor fi creativi, inspirați, sensibili, vor avea intuiții fine, dar, atenție, vor fi „slabi de inimă” și profitorii vor sesiza această fisură din atitudinea și comportamentul lor (modestie, îngăduință, toleranță, capacitate de a ierta, de a uita, de „a trece peste…”, de a ajuta, de a asculta) și vor încerca să-i exploateze ori să profite de ei.

Pe 22 noiembrie, la ora 16:03′, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 22 decembrie, va exercita o influență astrală intensă și, în principiu, benefică pentru carieră, afirmare, succes, spor de credibilitate și autoritate profesională. Pe 24 noiembrie, și planeta Marte va intra în zodia Săgetătorului, oferind, până pe 4 ianuarie 2024, un suport necesar Peștilor, care, structural, nu sunt niște firi combative, iar acest tranzit le va da tărie psihică, mult curaj și voința de a se lupta pentru o idee sau un proiect.

Între 22 noiembrie, după ora 19:20′, și seara zilei de 24 noiembrie, banii ar putea fi un motiv de enervare. Din 24 noiembrie, după ora 22:29′, nativii vor simți nevoia să pună ordine în idei, premise și concepții din domeniul lor profesional, pe fondul actualelor înnoiri și transformări ale stilului de a învăța și a munci.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *