Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023

Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023

Citește Horoscop săptămânal Vărsător. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Vărsător și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Vărsător – 18 – 24 noiembrie 2023

Pe 18 noiembrie, context astral mai puțin relevant pentru specificul subtil al casei a XII-a a sănătății.

Între 18 noiembrie, după ora 13:28′, și după-amiaza zilei de 20 noiembrie, Vărsătorii vor fi mai vioi, mintea lor va funcționa mai repede și mai bine, vor avea idei interesante, vor fi creativi, se vor apropia de idei și noțiuni dificile, ceea ce le va permite să se remarce în mediile universitare sau profesionale prin performanțele lor intelectuale.

Între 20 noiembrie, după ora 16:29′, și 22 noiembrie, spre seară, nici realitatea curentă nu va fi clară, nici atitudinea nativilor față de bani, mai ales în ipostaza de salariu sau de plată cuvenită lor pentru o activitate depusă, nu e bine conturată. Încă oscilează dacă să formuleze o pretenție, încă așteaptă să vadă ce se întâmplă, încă nu pot să tranșeze o situație, chiar dacă ea pe fond este vizibil defavorabilă lor.

Pe 22 noiembrie, la ora 16:03′, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 22 decembrie, va exercita o influență astrală intensă, benefică în sectorul relațiilor de prietenie. Se conturează un răstimp favorabil apropierii nativilor de persoane interesante, motivante, cu care să stabilească punți reale de comunicare. În același sector, în ziua de 24 noiembrie, își va începe tranzitul și planeta Marte, care, până pe 4 ianuarie 2024, le va insufla nativilor o conduită sinceră, corectă, deschisă, onestă și generoasă, ceea ce va atrage simpatia și recunoștința nou- veniților în cerul lor de apropiați.

Între 22 noiembrie, după ora 19:20′, și seara zilei de 24 noiembrie, informații care bulversează, întâlniri care le vor mânca nativilor timpul și nervii, situații stresante, obositoare, încărcate de animozități la care, din varii motive, Vărsătorii vor trebui să asiste. Din 24 noiembrie, după ora 22:29′, stresul din relațiile de familie se mai risipește, treburile casnice personale se mai rezolvă.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *