Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023

Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023

Citește Horoscop săptămânal Capricorn. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Capricorn și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Capricorn – 18 – 24 noiembrie 2023

Pe 18 noiembrie, răbdare și metodă, cumpătare și abordare lucidă a situațiilor complicate în plan personal sau profesional. Spre seară însă, una sau mai multe chestiuni financiare îi pot exaspera pe nativi, care, între 18 noiembrie, după ora 13:28′, și după-amiaza zilei de 20 noiembrie, vor trebui să țină cont că reacțiile pripite, generate de stres sau de o urgență, le pot vicia echilibrul interior în luarea unor decizii responsabile.

Între 20 noiembrie, după ora 16:29′, și 22 noiembrie, spre seară, întâlnirile ocazionale, vizitele, ședințele, scurtele deplasări, conversațiile curente le vor mânca timpul și nu le vor oferi, în schimb, nici o informație utilă. Poate că unele dintre aceste relații, menținute din politețe, din datorie sau din respect, ar trebui gestionate mai atent (evitate, limitate la timpul strict necesar).

Pe 22 noiembrie, la ora 16:03′, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 22 decembrie, va exercita o influență astrală intensă și benefică pentru evoluția casei a XII-a, parte din axa sănătății; în acest fel se poate vorbi de o susținere subtilă, dar reală și eficientă, prin energia cu care Soarele va inunda întreaga lor ființă.

Din 24 noiembrie, când Marte va intra, la rândul lui, în același sector, se poate vorbi, până pe 4 ianuarie 2024, de o stare specială care, pentru organism, ar putea fi utilă prin dinamism, forță și mai multă vigoare, dar pentru psihic va fi puțin prea solicitantă.

Între 22 noiembrie, după ora 19:20′, și seara zilei de 24 noiembrie, posibile tulburări în relația nativilor cu părinții, dar și posibile complicații cotidiene provocate de felul în care funcționează gospodăria, ceea ce le-ar putea da Capricornilor programul curent peste cap. Din 24 noiembrie, după ora 22:29′, nevoie de calm în plan afectiv; respingere a eventualelor ipostaze care le pot strica cheful de viață. Ameliorare a relațiilor de prietenie.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *