Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023

Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023

Citește Horoscop săptămânal Scorpion. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Scorpion și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Scorpion – 18 – 24 noiembrie 2023

Pe 18 noiembrie, dificultăți în stabilirea unor contacte umane sau obținerea unor informații; încurcăturile și neconcordanțele se vor risipi spre seară. Între 18 noiembrie, după ora 13:28′, și după-amiaza zilei de 20 noiembrie, mecanismele rigide, dure vor fi o piedică în calea cooperării familiale.

Cea mai delicată perioadă va fi legată de prima parte a zilei de noiembrie, după care stresul alimentat mai ales de tranzitul planetei Marte și de planetele în tranzit prin zodia Taurului se va atenua. Între 20 noiembrie, după ora 16:29′, și 22 noiembrie, spre seară, stări afective amestecate, derutante care nu le vor permite Scorpionilor să înțeleagă corect direcția spre care se îndreaptă niște relații sentimentale, multe dintre emoțiile și percepțiile lor fiind distorsionate sau puse într-o ecuație falsă de către Luna Neagră, din opoziție.

Pe 22 noiembrie, la ora 16:03′, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 22 decembrie, va exercita o influență astrală intensă, în principiu benefică, în sectorul banilor câștigați din muncă proprie.

Avem de-a face cu o dinamică specială – motivație, inițiativă, curaj, determinare – la care va contribui, din 24 noiembrie, și planeta Marte, care își va începe, la rândul ei, tranzitul prin această casă și, alături de Mercur, va crea un context astral bun pentru a se pune în practică o serie de inițiative, dorințe sau planuri, mai ales că, dinspre sectorul locului de muncă, Scorpionilor le vor veni destule provocări.

Între 22 noiembrie, după ora 19:20′, și seara zilei de 24 noiembrie, stres legat de felul în care se desfășoară activitatea profesională curentă, relațiile interumane sau de felul în care sunt ori urmează să fie puse în aplicare niște măsuri organizatorice care îi pot afecta. Din 24 noiembrie, după ora 22:29′, efort de stabilizare a relațiilor parteneriale care trec printr-o perioadă de criză.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *