Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023

Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023

Citește Horoscop săptămânal Balanță. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Balanță și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Balanță – 18 – 24 noiembrie 2023

În prima parte a zilei de 18 noiembrie, activități gospodărești curente, preocupări legate de familia din care provine nativul. Între 18 noiembrie, după ora 13:28′, și după-amiaza zilei de 20 noiembrie, nevoie de libertate interioară, de stări de spirit provocatoare, de originalitate, de noutate, de surpriză.

Nu toate aceste impulsuri vor putea fi „onorate”, dar va rămâne dorința din această perioadă ca o speranță de împlinire pentru viitor. Între 20 noiembrie, după ora 16:29′, și 22 noiembrie, spre seară, cele două case ale sănătății vor fi discret aspectate de planetele care sunt prezente în aceste două sectoare de mai mult timp. Oarecare dezordine sau lipsă de direcție în plan profesional, unde o anume rutină sau indiferență față de tipicuri și rigori va trăda plictisul nativilor față de niște activități care nu le dau satisfacție.

Pe 22 noiembrie, la ora 16:03′, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 22 decembrie, va exercita o influență astrală intensă și, în principiu, benefică în casa învățăturii, a comunicării, a întâlnirilor și a deplasărilor.

Pe fond, avem de-a face cu o influență pozitivă care poate să le permită nativilor o bună organizare pe direcția mobilizării resurselor personale atent exploatate. În același sector, din 24 noiembrie, își va începe tranzitul planeta Marte, care se va alătura Soarelui și planetei Mercur, și, până pe 4 ianuarie 2024, va crea un cadru favorabil acumulării de informații utile sau rezolvării unor chestiuni administrative (obținerea de aprobări, de diplome și certificate).

Între 22 noiembrie, după ora 19:20′, și seara zilei de 24 noiembrie, relațiile parteneriale vor fi puse la încercare de tot felul de inadvertențe care pot obosi, enerva sau chiar pune într-o lumină neplăcută pe unul sau pe ambii parteneri implicați într-o activitate comună. Din 24 noiembrie, după ora 22:29′, interese materiale nesupuse încă unei rezolvări clare.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *