Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023

Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023

Citește Horoscop săptămânal Fecioară. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Fecioară și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Fecioară – 18 – 24 noiembrie 2023

Pe 18 noiembrie, distanță impusă de către nativi, în plan afectiv, ca ecou al nevoii lor de a nu se lăsa duși de valul emoțiilor tocmai când îndatoririle socio-profesionale îi vor obliga să fie sobri, concentrați și eficienți.

Între 18 noiembrie, după ora 13:28′, și după-amiaza zilei de 20 noiembrie, informații legate de evoluția unei situații la locul de muncă, ipostaze amestecate – unele alarmante, altele liniștitoare sau care fac plăcere, dar și implicații ori efecte ale unor interese ideologice (politice) în activitatea profesională, ceea ce reprezintă o adevărată provocare pentru orice Fecioară care nu are de gând să intre în jocuri de culise.

Între 20 noiembrie, după ora 16:29′, și 22 noiembrie, spre seară, relații parteneriale ambigui, în nota ultimelor luni, de când Luna Neagră se înfruntă cu Saturn pe direcția Fecioară/Pești. Mai delicate par a fi după-amiaza și seara zilei de 20 noiembrie, când o inițiativă neinspirată sau o observație nelalocul ei, sau un gest mai puțin supravegheat poate provoca reacții de respingere vehementă, tensionând o relație măcinată de dezacorduri mai vechi.

Pe 22 noiembrie, la ora 16:03′, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 22 decembrie, va exercita o influență astrală intensă, în principiu benefică, în sectorul relațiilor de familie și al responsabilităților domestice. Din 24 noiembrie însă, în acest sector își va începe tranzitul și planeta Marte, care, până pe 4 decembrie, va impune apelul la justiție pentru rezolvarea unor conflicte mai vechi.

Între 22 noiembrie, după ora 19:20′, și seara zilei de 24 noiembrie, chestiuni financiare sau litigioase în dezbaterea nativului cu alte persoane sau instituții interesate de beneficiul lor. Din 24 noiembrie, după ora 22:29′, teme socioprofesionale sau ideologice puse, cu toatele, sub semnul întrebării și al nevoii de revizuire a temeiului lor în viața Fecioarelor.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *