Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023

Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023

Citește Horoscop săptămânal Leu. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Leu și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Leu – 18 – 24 noiembrie 2023

Pe 18 noiembrie, nativii se vor simți obosiți, mohorâți, plictisiți de activitățile curente. Între 18 noiembrie, după ora 13:28′, și după-amiaza zilei de 20 noiembrie, convorbiri între nativi și partenerii acestora în cadrul cărora se vor vehicula informații surprinzătoare, propuneri și păreri originale, unele interesante, altele șocante.

Între 20 noiembrie, după ora 16:29′, și 22 noiembrie, spre seară, nesiguranță în exprimarea unei pretenții financiare sau patrimoniale; inițiativa nu va fi nouă, ci doar amânată ca o consecință a procedurilor legale, alteori tărăgănată chiar de către nativi. Mai riscantă va fi a doua parte a zilei de 20 noiembrie, când, pe fondul exasperării, nativii pot lua decizii total neinspirate.

Pe 22 noiembrie, la ora 16:03′, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 22 decembrie, va exercita o influență astrală intensă și, în principiu, benefică asupra relațiilor afective, asupra relațiilor dintre Leii părinți și copiii acestora sau a creativității.

Din 24 noiembrie, în această casă a V-a, în Săgetător, își va începe tranzitul și planeta Marte, care, până pe 4 ianuarie, va dinamiza felul în care vor fi trăite emoțiile ori atașamentele afective ale Leilor. Alături de Soare și Mercur, Marte va introduce o notă incitantă, poate chiar ofertantă, dar va induce și abordări exagerate sau „arderi” interioare: pe fondul acestor mistuiri, sufletul Leilor va fi cel care va duce greul.

Între 22 noiembrie, după ora 19:20′, și seara zilei de 24 noiembrie, risc de conflicte verbale, de controverse profesionale sau schimb de replici acide, nu o dată exagerate sau nefondate, pe care Leii se vor simți nevoiți să le combată, chiar dacă pentru asta vor cheltui multă energie. Din 24 noiembrie, după ora 22:29′, nevoie de stabilizare a credibilității și autorității personale, publice, profesionale sau sociale a nativilor de vârstă medie.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *