Andreea Antonescu se trezește zilnic la 5 dimineața. Ce program are de când a devenit mamă a doua oară: „Nu mă vait”

Andreea Antonescu se trezește zilnic la 5 dimineața. Ce program are de când a devenit mamă a doua oară: „Nu mă vait”

Andreea Antonescu are două fiice, pe Sienna din căsnicia cu Traian Spak, și pe Venice Victoria, din relația cu Victor Vrînceanu. De când a devenit mamă pentru a doua oară, artista a pus viața personală pe primul loc, așa că acum se dedică mai mult fiicelor sale decât carierei.

În decembrie 2022, Andreea Antonescu a adus-o pe lume pe Venice Victoria. De atunci, viața ei s-a schimbat radical, a renunțat la multele apariții la concerte și la evenimente pentru a fi alături mai mult timp de bebelușul ei.

După ce o perioadă a petrecut-o în America, și Sienna, fiica ei cea mare, s-a întors în România, așa că artista are grijă și de aceasta. Astfel, Andreea Antonescu are un program foarte încărcat, se trezește zilnic la 5 dimineața, o pregătește pe fiica cea mare pentru școală, o și duce la unitatea de învățământ, iar apoi se dedică Victoriei.

Andreea Antonescu: „M-am acomodat și cu programul de somn de la 12 noaptea la 5 dimineața”

În paralel, artista mai susține și câteva concerte, dar e și activă pe Instagram, unde are diferite campanii. „Am proiecte pe termen scurt deocamdată pentru că sunt mămică full-time job. Încerc pe cât posibil și pe cât îmi permite timpul să mențin relația cu prietenii mei din social media și să merg la câteva evenimente. Fac câte un pic din toate!”, a spus vedeta pentru Impact.

Și a continuat: „Nu mă vait niciodată pentru că mă gândesc că Dumnezeu mă așază în anumite momente, puncte ale vieții mele, tocmai pentru că trebuie să fiu acolo, așa că mă bucur de momente. Întotdeauna am văzut partea plină a paharului.

Știu cât de repede crește un copil. Mă uit la Sienna, care este mai înaltă decât mine, așa că vreau să profit de orice moment cu bebelina. M-am acomodat și cu programul de somn de la 12 noaptea la 5 dimineața”.

Andreea Antonescu și fetele ei

Andreea Antonescu și fetele sale

Ce se întâmplă cu fata cea mare a Andreei Antonescu după ce s-a mutat în România

Fiica artistei, Sienna, a decis să părăsească America și să se mute alături de mama și sora ei, în România. Aceasta s-a înscris deja la școală aici, iar interpreta a făcut primele declaratii. „Sienna este înscrisă aici la școală în România.

Sunt extraordinar de fericită că le am pe ambele lângă mine. Ceva mai frumos de atât nu se poate. S-a acomodat foarte bine, am avut emoții, era învățată cu americanii. Sunt fericită că și-a făcut mulți prieteni în clasă, se vizitează cu colegele ei”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit Wowbiz.

Andreea Antonescu a explicat că nu ar vrea să-i îngreuneze copilăria Sienei, așa că atunci când vine vorba de sora ei mai mică, Victoria, artista preferă să se ocupe personal de aceasta și să nu apeleze prea mult la ajutorul Siennei.

„Sunt genul de mămică dedicată sută la sută. Nu am apelat la bonă. Înainte de orice sunt persoana care le iubește mai mult decât oricine. Sienna o iubește pe Venice. Nu vreau să o încarc pe Sienna, își petrec timp, dar nu îmi doresc pentru că și ea este un copil și nu vreau să îi îngreunez copilăria”, a mai spus artista.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *