Ce înseamnă un program complet de muzică la nuntă?

Ce înseamnă un program complet de muzică la nuntă?

Muzica este unul dintre cele mai importante elemente din cadrul unei petreceri și de aceea, mai ales la nunți, organizatorii încearcă să creeze programe muzicale cât mai spectaculoase care să satisfacă preferințele tuturor invitaților. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc în ce constă cu adevărat un program complet al unei trupe de nunta, iar Music Band este gata să îți răspundă la toate întrebările organizatorice pe care le ai înainte de a lua o decizie privind acest aspect. 

Cât durează cel mai mult o petrecere de nuntă? 

Dacă ar fi să facem o medie cu privire la durata unei nunți de noapte, 10-11 ore consecutive ar fi rezultatul, dacă ne raportăm la petreceri care încep în jur de ora 18:00 și se termină la răsărit. Dar pentru că există și excepții de la regulă, putem lua în considerare și nunți care durează trei zile și trei nopți, ca în basme, ori nunți doar pe perioadă de zi, așa cum se practică adesea mai ales în vestul țării. Totuși, pentru a avea un punct de reper concret, luăm exemplul nunților care predomină, care încep seara devreme și se termină dimineața devreme. 

Reprizele de muzică ale unei formații de nuntă  

Un aspect foarte important atunci când angajezi o formație de nuntă este să stabilești în detaliu numărul reprizelor de muzică, precum și durata acestora. Anumite banduri pot opta pentru un singur program de o oră, în timp ce altele preferă să intercaleze momentele cu DJ-ul sau alți soliști. Aceste detalii trebuie negociate încă de la început pentru a putea umple fiecare interval orar cu momente muzicale adecvate, fără momente de liniște absolută pe parcursul evenimentului. De asemenea, dacă îți dorești, poți stabili ca fiecare repriză muzicală să abordeze un gen sau un stil diferit, pentru a avea mai multă diversitate și o dinamică specială a evenimentului. 

Momentele speciale în timpul nunții 

Nunțile tradiționale sunt presărate cu momente speciale pe tot parcursul nopții, ceea ce înseamnă că și muzica trebuie să se adapteze în funcție de acestea. Valsul mirilor, tăiatul tortului, furatul miresei sau aruncarea buchetului sunt doar câteva dintre punctele cheie ale unei nunți care cer programe muzicale speciale. Dacă îți dorești ca formația de nuntă să cânte live în timpul acestor momente, trebuie să stabilești melodiile și durata încă din momentul în care semnezi contractul. Dacă preferi să lași această responsabilitate în seama DJ-ului, trebuie să setezi foarte bine timingul în așa fel încât programele principale să se sincronizeze cu aceste pauze importante. 

Programul complet de muzică la nuntă

Pentru a avea control deplin asupra modului în care se desfășoară întreaga nuntă din punct de vedere muzical, este recomandat să negociezi un program bine pus la punct cu toți artiștii care îți vor cânta la eveniment. Crearea unui orar bine pus la punct, în care incluzi toate momentele speciale și pauzele dintre acestea te va ajuta să obții o imagine de ansamblu cu privire la modul în care va derula întregul eveniment și să eviți situațiile neplăcute în care apar pauze între artiști sau formații. De asemenea, asigură și o opțiune de back-up, cum ar fi un playlist de rezervă care să ruleze în cazul în care apar defecțiuni tehnice sau erori umane. 

Oricare ar fi preferințele tale muzicale, poți negocia un pachet complet de muzică pentru nuntă de la Music Band care asigură programe speciale pe tot parcursul evenimentului, în așa fel încât să nu fie nevoie să angajezi mai multe firme sau soliști care să se ocupe de acest aspect.

Alege ofertele de muzică pentru evenimente de la Music Band și bucură-te de momente speciale pline de voie bună!

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *