Un bărbat din București a fost arestat preventiv după ce, timp de șapte ani, a violat-o pe fiica partenerei sale

Un bărbat din București a fost arestat preventiv după ce, timp de șapte ani, a violat-o pe fiica partenerei sale

Un bărbat de 51 de ani din Bucureşti a fost arestat preventiv după ce, timp de şapte ani, a violat-o pe fiica partenerei sale, în vârstă de 25 de ani, profitând de faptul că aceasta era în imposibilitate de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa, din cauza unor afecţiuni medicale grave, informează News.ro.

Ancheta poliţiştilor din Bucureşti în acest caz a fost declanşată în urma informaţiilor primite de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, în 10 iulie, cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol.

„Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2016 – 2022, un bărbat, în vârstă de 51 de ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale, în mod repetat, cu fiica partenerei sale de viaţă, profitând de starea persoanei vătămate aflată în imposibilitate de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa prilejuită de grave afecţiuni medicale, faptele consumându-se la adresele unde locuiau cu chirie”, arătat polițiștii.

Potrivit sursei citate, în cursul anilor 2022 – 2023, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 5, bărbatul, convieţuind cu persoana vătămată şi îngrijindu-se de ocrotirea acesteia împreună cu mama ei, ar fi profitat şi în această perioadă de starea victimei aflată în imposibilitate de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa prilejuită de afecţiunile medicale şi ar fi acţionat, astfel, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale.

Joi, bărbatul a fost dus la audieri, iar apoi a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigaţii Criminale – Sector 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru viol în formă continuată.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *